Posted July 15, 2019 Došlo je vreme da letimo po Evropi i iz Niša. Da li neko zna kako da jefino parkiramo auto na niškom aerodromu ili u blizini. Ono što sam našao je 4000 din na samom aerodromu za 5 dana ili 3400 u privatnog garaži http://aeroparkingnis.com/ Poznaje li neko Niš i ima preporuku gde se parkirati među zgradama pa taxijem do aerodroma ili neka druga ideja?? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 16, 2019 Naleteh na ovaj post, pa se registrovah da pomognem... Postoje 2 javna parkinga u gradu, jedan iza Narodnog pozorista i jedan pored gradonacelnika. Verujem da je ovaj iza pozorista sigurniji jer su odmah u blizini erste i banka inteza, pa imaju kamere. Sto se tice medjuzgradnog parkiranja, tu je uvek guzva. Mogu da ponudim dvoriste svoje zgrade, ali ne mogu da garantujem za sigurnost jer i meni neretko ogrebu auto. Nije bilo obijanja ili sl. Sto se tice prevoza s parkinga, tu mogu da se ponudim i izadjem u susret :) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 17, 2019 Ovaj naš forum je sjajan!!!! Ponovo se potrvdilo pravilo da se ovde okupljaju ljudi dobre volje spremni da pomognu! Dugujem javnu zahvalnost članu Zika_018 koji se ponudio da pomogne. Upravo smo se o svemu dogovorili. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 1, 2020 Drugari pre svega vi iz Nisa, potreban mi je savet. Ja i porodica letimo iz Nisa za Milano, pa iz Milana za Panamu. Potreban mi je parking na mesec i po dana, na zalost dugorocan parking u Nisu je preskup, kostao bi me vise nego sve cetri karte sa Ryanom. Da li imate neki savet? Mislio sam da istovarim ostatak copora sa torbama na aerodrom, pa da parkiram kola kod Tempa. Onda od tempa do aerodroma busa ili u najgorem slucaju 30min pesaka. Da li znate da li Tempo ima naplatnu rampu ili je otvoren ulaz? Da li imate savet za bolju opciju? Hvala vam unapred Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 27, 2020 On 1/1/2020 at 11:52 AM, bojansimisic said: Drugari pre svega vi iz Nisa, potreban mi je savet. Ja i porodica letimo iz Nisa za Milano, pa iz Milana za Panamu. Potreban mi je parking na mesec i po dana, na zalost dugorocan parking u Nisu je preskup, kostao bi me vise nego sve cetri karte sa Ryanom. Da li imate neki savet? Mislio sam da istovarim ostatak copora sa torbama na aerodrom, pa da parkiram kola kod Tempa. Onda od tempa do aerodroma busa ili u najgorem slucaju 30min pesaka. Da li znate da li Tempo ima naplatnu rampu ili je otvoren ulaz? Da li imate savet za bolju opciju? Hvala vam unapred Expand Mene takodje zanima da je izvodljivo da se auto parkira kod tempa na nekoliko dana ? 🙂 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 15, 2022 I mene zanima da li je moguce parkirati negde besplatno nedaleko od aerodroma, svaka pomoc je dobrodosla! Hvala unapred Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 25, 2022 Ima li neko Info oko privatnih parkinga ili free? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites