Jump to content

Featured Replies

ja sam npr prijavljena na www.myairdeals.com gde sam odabrala destinacije i oni mi salju svakog dana sta sve ima novo na tim destinacijama. Jave mi npr pre Airasie kad Airasia ima promociju

OK,putovao sam sa njima jednom (Atina-Berlin),ali kad sam video ovo za Kosovo...ha...

Anyway,valjda ce doci i kod nas jednom.

Чим лете на Косово значи да лете КОД НАС!!!! А то што ти сматраш ''код нас'' може да се каже и остатак Србије! ;)

http://www.myairdeals.com

Ovde se registrujes i primas sve low cost vesti i akcije.

nije loš,ali cijene karata uopce ne odgovaraju promociji.

za cambodiu recimo,pise from 95 MYR,a nigdje veze.

a promocija karata od 14 januara do 20. januara,leti se u februaru.

ali kad odes bookirat izbaci ti iste cijene kao da u januaru ezerviras.

jel mozda moras bit prijavljen na air asia?

uglavnom,da ne otvaram novi post...jel moze netko da mi preporuci jos koju kompaniju koja leti iz colomba prema tajlandu,kambodzi ili maleziji.

pregledao sam sljedece...

air asia

cathy pacific

thai air

sri lankan ait

jet air

i nigdje da nadjem kartu ispod 100 eura u jednom smjeru do BKK ili KL.

znam da sam se kasno sjetio,ali na sri lanci sam mjesec i kusur pa me puklo da idem dalje sto prije.

p.s. povratnu ne bi uzimao jer ne zelim bit vezan za povratak.

svaka info bi pomogla.

pozdrav

Ja imam iskustvo sa Air Asiom. Nemoj se fiksirati za odredjeni datum i videces da su cene vrlo razlicite. KL-Colombo platih 70USD.

nisam se fiksirao

sljedecih vise od mjesec dana nema ispod 100 eura.

znam da je bilo jeftinije prije

a volio bih ici u roku 10 dana tako da...

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Pozdrav svim ljudima,

Pisem u nadi da ce mi neko pomoci oko mog problema, mada dosta sam vec ceprkao po netu i slabo nesto...

Krajem aprila,29. preciznije, drugar i ja planiramo da odemo do Budimpeste odakle hvatamo let za Turku,Finska. A u povratku, stopiramo nazad do rodnog Zrenjanina. :)

Drugarica nam je pricala kako je platila kartu 20+ e, prosle nedelje drugar je platio povratnu 45e do Turkua,ali kad ja trazim, najjeftinija je 90e. :S

Jasno mi je da variraju cene i da se menjaju. Da li postoji neki jednostavniji nacin pracenja cena ? Poludela mi glava od listanja sajtova i bacanja sa linka na link... Neki,bilo kakav savet je dobrodosao.

Hvala,

Boris

Pokusaj i ti preko tih sajtova gde su ti drugari pazarili kartu ili direktno kod tih avio kompanija.

Pozdrav svim ljudima,

Pisem u nadi da ce mi neko pomoci oko mog problema, mada dosta sam vec ceprkao po netu i slabo nesto...

Krajem aprila,29. preciznije, drugar i ja planiramo da odemo do Budimpeste odakle hvatamo let za Turku,Finska. A u povratku, stopiramo nazad do rodnog Zrenjanina. :)

Drugarica nam je pricala kako je platila kartu 20+ e, prosle nedelje drugar je platio povratnu 45e do Turkua,ali kad ja trazim, najjeftinija je 90e. :S

Jasno mi je da variraju cene i da se menjaju. Da li postoji neki jednostavniji nacin pracenja cena ? Poludela mi glava od listanja sajtova i bacanja sa linka na link... Neki,bilo kakav savet je dobrodosao.

Hvala,

Boris

A za kad su ti tvoji drugari uzeli karte? Mozda je to bitna informacija za tu cenu koju su naveli?

• 4 weeks later...
  • 1 month later...

Koliko znam nema ni jedna. Kada sam kopao sebi pre par meseci najpovoljnije je bilo Roterdam-Bec Transaviom. 65e je bila karta u pravcu.

• 2 weeks later...

jel uspeo neko da stigne do pariza tako sto je leteo do brisela pa mozda neki bus ili voz? ima li neko ideju?

jel uspeo neko da stigne do pariza tako sto je leteo do brisela pa mozda neki bus ili voz? ima li neko ideju?

auto-stop... ostalo je skupo!

Ne mora da bude, Thalys iz Brisela do Pariza može da se nađe za 50eur povratna, a Eurolines iz Monsa ili Brisela i za mnogo manje (viđao sam povratnu za 17-ak eur). Ono što komplikuje situaciju jeste nezgodno vreme sletanja aviona u Charleroi kada više ne može da se stigne na Eurolines, već mora na voz ili prenoćište.

ok, nesto sam gledao, sta mislite: gea za zg(35e) + easy(47e) slece se na CDG i nema dodatnih troskova sem metro/voz do centra.

u povratku eurolines pariz-brisel(15e) + shuttle bus brisel-CRL aerodrom(13e) + wizz do beograda(25e).

gledam jat nema da se nadje ispod 250e povratna. ovo bi izaslo 135e.

kapiram na eurolines iz brisela za pariz ne moze da se stigne jer avion slece na CRL u 17:45 po redu voznje, pa pasoska kontorla pa dok uhvatis bus za brisle i dok se tamo snadjes, sve je vise nego knap pod pretpostavkom da avion uopste sleti na vreme..

Ne znam kad planiraš u Pariz, tj. da l možeš da nađeš kod Maleva nešto. Košta neznatno više od tog cimanja preko Zagreba i Brisela. Krajem februara kupljena karta za maj za 150 eur, BEG - BUD - CDG. Malev često ima dobre akcije, treba ih pratiti.

kakoo doo lisaaabona u avgustu za 230-250 eurica ??

HEEEELLLLPPPP :cry22:  :bang:

Anchiky, vidim da si nova pa pošto verovatno nisi pročitala pravilnik da ti pomognem i uputim na opciju search na kojoj možeš ukucati temu koja te zanima i pronađeš sve informacije koje možeš, a ako nema ono što ti treba možeš otvoriti novu. Pritom mislim na Lufthansu (www.lufthansa.com) koja se pominjala kao opcija na temi Lisabon, pogledala sam okvirno datume od 06-24 avgusta i to je najjeftinija cena od 250e. Ti pronađi sad šta ti odgovara i pazi te najjeftinije karte brzo odu. Pozz i nadam se da ćeš uspeti da nađeš povoljnu kartu, Lisabon je divan :)