Jump to content

Featured Replies

uUUUU cirilica ne da moze da pomogne! Cuo sam ljude koji su zdravstvenom knjizicom potvrdili da su studenti  :hihi:

Hahahah ajme taj lakoverni zapad ;D Nisu oni još nas Srbe dobro upoznali ;))

• 2 weeks later...

Posto idem na leto u Barselonu, pa bih hteo da iskoristim sve cari ove cudesne kartice :) o kojima ovde procitah :), pa me zanima da li je neko u skorije vreme bio u Barsi i probao da press karticom nesto.

Video sam na prvoj strani da je neko pisao kako kod njih mora nesto da se overi u turistickoj organizaciji,pa da proverim ima li neko svezije informacije?

Jesi li probala jos negde,i da li si morala da je overavas sto sam pitao?

Meni je uz te dve kuce jos interesantno,za akvarijum,spansko selo i jos dve tri stvari,pa da proverim

On 2/26/2010 at 12:24 PM, Guja said:

Jesi li probala jos negde,i da li si morala da je overavas sto sam pitao?

Meni je uz te dve kuce jos interesantno,za akvarijum,spansko selo i jos dve tri stvari,pa da proverim

nisam nigde vise ni pokusala ni pitala, koliko se secam...

Najnovije informacije :)

Batllo i Pedrera opusteno (u Pedreri uredno upisali naziv medija i broj kartice), Spansko selo jos opustenije...

I da, bio i u Figueresu za DZ ;)!

Un I.Q. ue kakvu si karticu koristio - original ili laznjaka? Moze li neko da postavi link sa slikom kako izgleda taj laznjak i da pojasni proceduru izrade. Hvala

On 3/5/2010 at 9:47 PM, Un I.Q. ue said:

Najnovije informacije :)

Batllo i Pedrera opusteno (u Pedreri uredno upisali naziv medija i broj kartice), Spansko selo jos opustenije...

I da, bio i u Figueresu za DZ ;)!

To lepo zvuci :) Kavo li je stanje sa akvarijumom?

I sta mislite,posto idem sa tad vec ce biti suprugom,mislio sam da napravim kao da je ona novinar a ja fotograf,naravno bice njeno devojacko prezime tako da nece biti te podudarnosti pa da bude sumnjivo, da li ce to biti ok? Posto nas je dvoje?

Un I.Q. ue, kad si to bio, i da li si trebao/la da overavas nesto u njihovoj turistickoj organizaciji kao sto je pisano ovde?

On 3/6/2010 at 11:12 AM, Guja said:

I sta mislite,posto idem sa tad vec ce biti suprugom,mislio sam da napravim kao da je ona novinar a ja fotograf,naravno bice njeno devojacko prezime tako da nece biti te podudarnosti pa da bude sumnjivo, da li ce to biti ok? Posto nas je dvoje?

to radimo moj muz i ja, prolazilo je, isto su nam razlicita prezimena na karticama. i to mu je bilo opravdanje da mu treba veci objektiv, da bi izgledao profi :D :D

Hvala Golosina. :) Mozete li malo podrobnije na kakvom papiru ste stampali, da li ste plastificirali i na koji nacin..koju novinarsku kucu navesti, neku lokalnu ili neku nacionalnu itid.. :pivoooo:

pa.. ja imam svoju pravu, a muzu sam napravila po uzoru na ovu - http://andrewferguson.net/wp-content/uploads/2009/03/press_pass.jpg

jos sam tu malo preko slike nalepila vec pomenuti presijavajuci zig sa neke karte od utakmice

upisala sam i njegov broj pasosa, malo promenila taj tekst, obrisala to za prvi amandman, napisala da vazi samo uz pasos i da se falsifikovanje kaznjava i naravno, nalepili sliku i onda sve to plastificirali a stampali smo na nekom najtanjem kartonu.

Zahvaljujem na odgovoru.  klanj:: Oko teksta, da li bolje da bude na engleskom ili na srpskom / cirilici zbog lakseg razumevanja tj nerazumevanja od strane onih sto kontrolisu?  :spot:

tesko pitanje... s jedne strane moze da pomogne, a s druge da te pogledaju belo i da ti kazu s'a je bre ovo... nase su na engleskom, tj moja pola na srpskom pola na eng...

Ili stavi i jedno i drugo,ja sam napisao na poledjuni na oba jezika

• 3 weeks later...

Evo, ja da kažem da sam u Indiji to pokušao (Taj Mahal i još neke destinacije gde je ulaz bio po 750rs) međutim nije mi uspelo, samo mi je ovaj na šalteru rekao No press pass...

Ovo me fascinira  :dance:, svaka cast onome ko se prvi setio. A regularno na sajtu  maltene svakog muzeja pise " free of charge for journalists" :)

Koliko sam ja shvatila, srpsko-engleska varijanta, sa pecatom (a bolje hologramom sa GSP propusnice) i najbolje nekim poluizmisljenim lokalnim novinama/tv stanicom :))

Ma pokušao ja sa sve hologramom ;) Nije uspelo... Al dobro, opasni su indusi, probaćemo u Europi ;)