Posted July 1, 2014 Kako najjeftinije na Maltu, 8.8-13.8 (+ - 1 dan) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 2, 2014 Pogledaj Wizz iz Sofije, prije nekoliko dana vidio sam jeftine odlaske Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 6, 2014 Pozz svima Planiram putovanje do Jugoistocne Azije u oktobru,pa sam nasao kao najpovoljniju varijantu (tj. sa najmanje cimanja i cekanja) Zeneva - Singapur preko Swissa, povratna karta od je oko 615e, + 45e je povratna Easyjet-om iz Beograda do Zeneve... Da li neko planira putovanje u oktobru ka toj destinaciji? Ne mora da bude iskljucivo do Singapura moze i neka dr. destinacija, posle mi je lako da uklapam AirAsiom ostatak putovanja... Cisto da proverim da li je neko pokusavao da pronadje nesto do tamo pre nego sto dam 660e Hvala... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 6, 2014 Za koje si tacno datume gledao? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 6, 2014 za period 1530 oktobar je iz Milana 521 euro. do tamo ti povoljno takodje leti easyjet Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 6, 2014 On 7/6/2014 at 12:33 PM, Johnny888 said: Pozz svima Planiram putovanje do Jugoistocne Azije u oktobru,pa sam nasao kao najpovoljniju varijantu (tj. sa najmanje cimanja i cekanja) Zeneva - Singapur preko Swissa, povratna karta od je oko 615e, + 45e je povratna Easyjet-om iz Beograda do Zeneve... Da li neko planira putovanje u oktobru ka toj destinaciji? Ne mora da bude iskljucivo do Singapura moze i neka dr. destinacija, posle mi je lako da uklapam AirAsiom ostatak putovanja... Cisto da proverim da li je neko pokusavao da pronadje nesto do tamo pre nego sto dam 660e Hvala...Za te novce (i manje) imas i iz BG-a.Ili ako ti nije bitno gde u SEA, onda WAW-BKK povratna qatarom 480, a do tamo i nazad AirSerbiom za ispod 100. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 6, 2014 Pa gledao sam od 09.10. do 22.10. s tim da se slece/dolece sa dan zakasnjenja... Mada malo listajuci forum video sam da ima sistem sa rezervisanjem multidestinacija, ako ja to dobro razumem karta preko Etihada npr. od 08.10. iz Zeneve do Singapura, i nazad od Singapura do Stutgarta (ali preko Beograda) je 1102 CHF (znaci oko 906EUR) za dve osobe. Ima preko Easy-ja 07.10. let do Zeneve, treba da se ceka od 23h uvece pa sutra do 11:15h ali opet ako nije problem da "preskocim" ovaj let Beograd - Stutgart ispada dosta povoljnije... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 6, 2014 Da, preskoci taj let iz Stutgarta. Na B stranici sam citala mnogo komentara nezadovoljnih putnika, najvise po pitanju kasnjenja. Covece kao da lete sa Marsa do Zemlje pa kasne po sitnicavih "par sati" Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 6, 2014 E super, hvala vam svima,ne verujem da ima jeftinije povratna karta BEG-SIN od 485e (sa ukljucenom cenom Easy-ja do Zeneve iz Beograda)... Ove multidestinacije su dosta povoljne za uklapanje letova... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 6, 2014 Mozes za te datume za 567e BEG-SIN-BEG....jeste nesto skuplje ali nema cimanja sa Easy jetom i uklapanja letova...jedino ces kao poseban let dodati BEG-STR za termin po zelji,koji naravno neces iskoristiti i to je to. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 6, 2014 Takodje u cenu karte Easy-ja nisi uracunao prtljag(ukoliko planiras da nosis) to ti dodje dodatnih 20e tako da te to vec izadje preko 500e uz ogromno cimanje. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 6, 2014 A kako su krenuli ladno otkazu let. Trebalo bi za Djenovu da idem, kontao sam sa njima pa vozom ali mi nesto ne ulivaju poverenje. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 6, 2014 U pravu si Deki, kontam da je ta varijanta bolja, bar se ne mucim sa nocenjem u Zenevi... Hvala na pomoci Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 6, 2014 Etihad ima akciju multicity, najbolje je igrati se sa datumima na flugladen.de :Salzburg - Bangkok/Phuket - München/Düsseldorf/Frankfurt für 388€Wien - Bangkok/Phuket - München/Düsseldorf/Frankfurt für 390€München/Düsseldorf/Frankfurt - Bangkok/Phuket - Salzburg / Wien für 395€Salzburg / Wien - Ho-Chi-Minh-Stadt - München/Düsseldorf/Frankfurt für 396€München/Düsseldorf/Frankfurt - Ho-Chi-Minh-Stadt - Salzburg / Wien für 409€Amsterdam - Bangkok/Phuket - München/Düsseldorf/Frankfurt für 413€Salzburg / Wien - Jakarta - München/Düsseldorf/Frankfurt für 428€Datumi 9. Septembar - 30. Novembar. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 7, 2014 Varsava - Mumbai, za dosta datuma u ovoj i sledecoj godini do Marta .... 340eurorbitz.com Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 8, 2014 Jedna zanimljiva karta... http://www.airkoryo.com.kp/ air fare sama po sebi je 0$ a ticketing fee 9$ I tako je za sve (cetiri ) destinacije koje nude Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 8, 2014 Prag - Lima - Madrid13.11.-3.12., 17.11.-3.12., 24.11.-10.12., 27.11.-17.12http://www.kayak.com/flights/PRG-LIM/2014-11-13/LIM-MAD/2014-12-03 - 584$ Prag - Manila - Pariz,septembar 14 - mart 15, iskljucujuci 13.-27.12. http://www.kayak.com/flights/PRG-MNL/2014-11-12/MNL-PAR/2014-11-27 - 637$ Moze i do Londona za jos manje para. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 9, 2014 Traveleasy, jel nalaziš nešto do Buenos Airesa za manje od 850 eur?odlazak 1-2 septembar, povratak 8-10 septembar Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 12, 2014 Polazak : Dosta datuma u Septembru.Povratak: 30.09, 07.10. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 14, 2014 Bec - Katmandu - Beograd, 550eur, od septembra do decembra. Orbitz.com. U sustini ima dosta datuma, samo ih treba pogoditi Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 16, 2014 (edited) Beograd - Sejseli - Beograd (uz dva propustena leta ) za 545e... Ovo je za period od 13.10. - 22.10. ali ima jos datuma, moze da se uklapa...P.S. Pretpostavljam da ne moze da se izvuce cekirani prtljag na ovim letovima... Edited July 16, 2014 by Johnny888 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 16, 2014 Ta opcija nije izvodliva,propustanje segmenta leta SEZ-JNB ponistava celu kartu Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 16, 2014 Uf izvinite na postu u tom slucaju, i hvala na obavestenju Deki, nisam znao da ponistavaju celu kartu ako preskocis taj let. Ja sam rezervisao ono moje za sta si mi pomogao pa se igram malo sa ovim multi-city varijantama, sada bar znam da samo poslednji let moze da se preskace. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 18, 2014 Unapred se izvinjavam svima ako tema vec postoji,naime interesuje me Koliki je povracaj novca wizzaira u slucaju otkazivanja karte 45dan pre leta??I druga stva DA li je moguce da oni promeni imena naplacuju 7200dinara???Hvala Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites