Jump to content

Featured Replies

@Shane,

Za 100eur manje mozes  da letis iz BG-a, isto Austrianom, isti datumi :)

4320244271.png

Edited by traveleasy

Valjda niko nije kupio.  :bang:  Uvek treba još dublje kopati.  ::crazy:

new_york.png

Evo i za 400€. Verujem da može još jeftinije.  :spot:

Једноставним триком до јефтиних авонских карата! Ако нисте прочитали, онда погледајте ОВДЕ. Можда ће некоме бити од користи.66cb827163732fdeda9fd2ee9da09209.gif

Moćno moćno ovo za Ameriku..

Preko skyscannera sam našao i za 380 povratne!? A za Boston za oko 400 :)

Flydubai... Polasci iz Sarajeva . Za kupovinu do 19.12 letovi do polovine marta..

dubai 200 eur

sri lanka 398

maldivi 398

Једноставним триком до јефтиних авонских карата! Ако нисте прочитали, онда погледајте ОВДЕ. Можда ће некоме бити од користи.66cb827163732fdeda9fd2ee9da09209.gif

proverio,potpuno netacno...ista je cena

http://budjet.guru/2014/12/open-jaw-flights-from-europe-to-brazil-from-eur-295/

Open-jaw flights from Europe to Brazil from EUR 295
Airline: Iberia Travel dates: From January to May 2015. Routing: Madrid – Sao Paulo – Edinburg for € 295, Madrid – Sao Paulo – Manchester for € 295, Madrid – Sao Paulo and Rio de Janeiro – Edinburg for € 316, Madrid – Sao Paulo and Rio de Janeiro – Manchester for € 316. Book on: Flugladen.de Sleeping […]

Edited by pedjalon

Tu jedino moze da bude problem nemanje UK vize tokom checkiranja u povratku [iako bi se putovanje 'zavrsilo' ponovo u Madridu].

Iz Beograda do Maldiva(Male), Tokija ili Hong Konga, kad se odabere placanje u rubljama, po trenutnom kursu izadje oko 330-350 evra, na sajtu Aeroflota. Probao sam datume 31/01-09/02 za Male i 05/09-15/09 za Tokio. Gledao sam i neke nasumicne datume za Bangkok u februaru i martu, izadje oko 420 evra. Vredi pokusati.

Jel neko mozda kupovao, tj. da li stvarno skine sa kartice manje ako se stavi u rubljama?

Edited by Mendoza

Trenutno u rubljama, po meni ... najvise se isplati kupiti kartu BEG-HAV :) Aeroflotom ispadne 550eur za odredjene datume... Nikad povoljnije :)

Fly Dubai iz Beograda ima neku promociju do Sri Lanke za 398e, ako neko ide u tom pravcu, ima jos nekih dobrih ponuda.

Videh  neko postovao iz Sarajeva, pa da dodam da ima i iz Beograda.

Edited by milansr

Jel neko mozda kupovao, tj. da li stvarno skine sa kartice manje ako se stavi u rubljama?

Ako kupis kartu u rubljama, obracunace ti po kursu rublje na dan kad prodje transakcija. A taj kurs definise onaj ko ti je izdao karticu, visa, mastercard, amex, itd. Ako, npr, imas visa karticu, vezanu za devizni racun u evrima, mozes proveriti koliko ce ti priblizno skinuti u evrima na ovom sajtu:

http://www.visacemea.com/rs/exchange_rates.jsp

Ako kupis kartu u rubljama, obracunace ti po kursu rublje na dan kad prodje transakcija. A taj kurs definise onaj ko ti je izdao karticu, visa, mastercard, amex, itd. Ako, npr, imas visa karticu, vezanu za devizni racun u evrima, mozes proveriti koliko ce ti priblizno skinuti u evrima na ovom sajtu:

http://www.visacemea...hange_rates.jsp

Kupovali su moji prijatelji u rubljama i pristedeli cini mi se 50-tak eura...

hvala na informacijama

Prague – Maldives for 27264 RUB = €334 = 9210 CZK
Prague – Bangkok for 27787 RUB = €340 = 9387 CZK
Prague - Hong Kong for 30234 RUB = €370
Prague - Tokio for 30889 RUB = €378
Prague - Havana for 38891 RUB = €476

Budapest – Bangkok for 28689 RUB = €351 (4.3.-18.3.)
Milan – Bangkok for 28804 RUB = €353 (4.3.-18.3.)

Tako barem kaže ovaj članak  :fool:

• 2 weeks later...

Ima li neko iskustva sa uzimanjem avionskih karti dan prije leta ili na dan leta, može li se proći jeftinije ili je to samo trenutak sreće?

Ima li neko iskustva sa uzimanjem avionskih karti dan prije leta ili na dan leta, može li se proći jeftinije ili je to samo trenutak sreće?

Tesko, to je funkcionisalo pre nekih 10+ godina, sad su te walk-up fares najskuplje.

Kod visokih procenata popunjenosti kabine, a taj trend je dominantan u ovom trenutku , veoma ja mala mogucnost da postoje "silna" neprodata mesta. Cak i da imaju nece ti prodati ispod cene, jer onda ni drugi put neces hteti da platis puno vise. Te im je bolje i da te odbiju ili da odes kod konkurencije nego da ides za male pare. Ni kod konkurencije neces bolje proci. Opsti trend je takav. Ljudi vise putuju , avio prevoz je verovatno na vrhuncu a jedino sto se ne zna koliko ce trajati.

Karte nisu nikad bile jeftinije a o dostupnosti pojedinih tacaka da ni ne diskutujemo.

Prvi put sam pogledao karte na momondo, i jeftinije su 20-30€ nego na stranici Turkisha a nisam baš siguran koliko je provjerena ta stranica, pa ako neko uzima često da li ću imati nekih nepredviđenih troškova?

Drustvo jel jos neko osim mene primetio kolika zna da bude razlika u ceni za isti let ako gledas par dana uzastopno na skyscanner.net? Prosto mi je zao sto ne uzeh karte 2. dan gledanja... :cry22:

Edited by Duya
.net