Jeftine avio karte

4,728 posts in this topic

Pozdrav svima.

Trebala bi mi mala pomoc pa ako neko zna neki info bio bih zahvalan.

Dakle, da li je sajt http://www.momondo.com siguran za kupovinu avio karata, ovo pitam jer je u pitanju kupovina veceg broja karata odjednom (7) i veliki je iznos u pitanju pa ne bi bilo dobro da toliki novac propadne ili dodje do nekog spora.

U pitanju su avio karte za USA.

Takodje me zanimaju i cene, konkretno relacija je Beograd - Orlando, termini su od 22.07. do 12.08. ove godine. Ja sta sam nasao to su cene oko 800-830 eura.

Da li je to ok cena i da li postoji neka opcija popusta ako se uzima veci broj karata?

Hvala svima unapred i svako dobro.

Ne znam za tu relaciju, ali taj period je najskuplji u toku godine sto se tice Amerike.

Mislim da ne bi trebalo da bude problema sa momondom. A mozes i da pogledas direktno na sajtu Uniteda, imaju priblizno iste cene.

Pozdrav,planiram da idem na filipine sredinom ili krajem avgusta i ostanem u cebu-u,pa me zanima kako stići do tamo najjeftinije? Najjeftinija varijanta koju sam dosad našao je do manile izmedju 600-700 (sa povratnom) evrica pa od manile do cebua njihovim avionom za nekih 15 evra.

On 4/23/2015 at 8:47 AM, pedjalon said:

Probaj BUD-KL-MAN-CEB.

BUD-KUL-MNL-CEB

:)

Pozdrav ljudi gledah matrix ,momondo , skyscanner  itd vec neko vreme i ne mogu da nadjem nista povoljno bilo gde iz Evrope gde mogu jeftino doci iz Beograda do BuenosAeresa ili Lime .Put je planiran 21.05 .2015 god a povratak 6.06 .2015 ,sa dan do dva odstupanja .....

Propustih akciju al italije i nadao sam se da ce biti nesto slicno ponovo ali ...   

ukoliko neko ima neku ideju , znacilo bi mnogo

pozdrav

Edited by SkySurfer

Bojim se da malo kasnis i da ocekivanje promocije mjesec dana pred let je onako rizicno. Vidio sam da KLM/Air France nude iz Budimpeste za BA za oko 760 evra 

Ja kupujem karte preko jednog agenta iz portugala vec godinama sa oko 50% popusa. 2-3 dana pred put se uzimaju karte u zavisnosti od mesta. Cena je oko 50% koliko vidite na netu. Sledece nedelje idem koh samui i malezija za oko 300e. :)

Pozdrav. Da li je neko možda naleteo na neke povoljnije karte za SAD, tačnije za Majami negde krajem godine (novembar-decembar)?

On 4/24/2015 at 10:40 AM, nnnbg said:

Ja kupujem karte preko jednog agenta iz portugala vec godinama sa oko 50% popusa. 2-3 dana pred put se uzimaju karte u zavisnosti od mesta. Cena je oko 50% koliko vidite na netu. Sledece nedelje idem koh samui i malezija za oko 300e. :)

Može link ka tom agentu?

@nnnbg ako imas kontakt od tog agenta bio bih ti zahvalan , Stevancelinac , u pravu si znam da kasnim , mada gledam zadnjih 20 tak dana i nista interesantno...

pozdrav

On 4/24/2015 at 10:40 AM, nnnbg said:

Svi zeljno iscekujemo kontakt tog agenta, nemoj sad da nas izneveris  :eat:  :blob:

Lik je malo cudan, komunicira preko icq-a uglavnom, poslao sam mu poruku da li mogu da dam kontakt pa kad mi odg javjam ovde.

E da i hotele i rent a car isto radi.

Ja bio preko njega na tajlandu, portugalu, amsterdam, barselona,...

Ja sam ga upoznao preko preporuke. Nisam siguran kako lik kupuje karte, ali mislim da preko nekih kompanijskih kartica uzima, a sebi uzima kes.

Ovde sam znao direktora drzavnog preduzeca koji je radio slicno pre par godina. :)

On 4/24/2015 at 3:21 PM, nnnbg said:

ali mislim da preko nekih kompanijskih kartica uzima, a sebi uzima kes.

Na poene/milje?

Taj bi nas lik sve odusevio. Ja sam trenutno na Phangan-u i gledam u narednih mesec dana sto jeftinije da se vratim kuci tako da bi taj kombinacija odradila sjajan posao :D

taj lik bi odusevio sve ljude na svetu, ja cu da mu otvorim agenciju za prodaju karata, rentiranje   kola i hotelskih soba, nece znati sta ce sa parama

On 4/25/2015 at 9:05 AM, milanvuk said:

taj lik bi odusevio sve ljude na svetu, ja cu da mu otvorim agenciju za prodaju karata, rentiranje   kola i hotelskih soba, nece znati sta ce sa parama

Pa kumaro, ima agent 50% popusta na aerodromske taksae, mozda je covek agent cije, nije rekao koji agent. Evo dajem ja 50e cast za kartu do Samuia za 300e