Jump to content

Featured Replies

rucni prtljag, neregistrovani do 10 kg, torba dimenzija 50x40x20, a cekirani do 32 kg. ne moras nesto spec ranije, ali se ipak pojavi sat vremena ranije minimum aerodrom je mali, nema sanse da se izgubis, tako da sat vremena je dovoljno

Hvala ti. Prevoz do Forli zel. stanice je verujem i dalje lose organizovan?  Valjda cu se snaci. :?

Narode, molim vas da razjasnimo ovo:

1)Da li u posebnoj, plasticnoj kesi sa zip zatvarecem mogu da prenesem parfem od 100ml i mali dezodorans u avion?

2)Da li pored kofera tj.rucnog prtljaga mogu prosfercovati i malu torbicu, u koju cu staviti licna dokumenta, mob.telefon i aparat, i ko mi to kontrolise?

3)Gde je cekiranje na BGD Aerodormu za Wizz letove?

4)Da li ce mi boarding karta stici na mejl, prilikom online check  in-a?!

H V A L A!

Hvala ti. Prevoz do Forli zel. stanice je verujem i dalje lose organizovan?  Valjda cu se snaci. :?

Ja isao ove godine 2 puta i nailazio mi je taksi brzo ili sam isao peske(pola sata otprilike)

Evo sta sam nasao na netu, ali ne znam koliko je pouzdano

http://www.forliairport.com/main/index.php?id_pag=110

U krajnjem slucaju evo ti br. Taxi Service

ph. +39 0543 31111

Mozda ce jos neko hteti na aerodrom, pa podelite troskove ;)

@amai

1.Da(pretpostavljam da i dezodorans nije veci od 100 ml)

2.Stavi te stvarcice po dzepovima, eventualno aparat oko ruke i onda nemas frke ;)

3.nemam pojma, ali verovatno im je jasno obelezen desk

4.da

3)Gde je cekiranje na BGD Aerodormu za Wizz letove?

Na Terminalu 1, onom sto ima malo priguseno svetlo  :)

Ne mora obavezno da se zove.Ja ih nisam zvao, vec su sami nailazili onako na blef i nisam cekao duze od 10-15 min.

Ako budes u frci sa vremenom zvrcnes i to je to.

• 3 weeks later...

Cao ljudi, zanima me kakva su vam iskustva sa Wizzair-om.

Moj dobar prijatelj pocinje da radi za njih pa me interesuje kako ste vi prosli na njihovim

letovima, i jos bolje ako je iko radio za njih ko cita ovaj forum pa da mi odgovori.

Kod njih se sve prodaje u avionu, pa cisto da pitam jel se to prodaje ili slabo...

pozdrav

Ja sam prezadovoljna Wizz air-om! Sto se tice prodaje, retko ko da nije bar nesto kupio, iako je sve preskupo!

• 3 weeks later...

Pozzz svima, pre svega da pohvalim i forum kao i sajt, jako puno korisnih informacija... putovala sam letos s Wizz-om i moja iskustva su ok...  Zanima me koja je od low cost kompanija najbolja po vasim iskustvima, naravno mislim za nas u Srbiji, jer za Vueling recimo nemamo nigde blizu mesto polaska, a posebno me zanima sta je s onim sajtovima koji su navedeni u Iskustveniku na ovom sajtu, vidim da je to pisano davno a kad se klikne na te adrese od myair.com i skyeurope.com nema odgovora.. jel postoje usopste jos te kompanije?

Bas juce je neko pitao isto - kompanije su bankrotirale. Po mom misljenju i iskustvu Wizz je najbolji, te ga sledi Raynair kada leti iz Osijeka u sezoni i to bi bilo to. Neko kaze easyjet, s njima nisam leteo, pa ne znam

Ja sam to juce pitala :) Izvinjavam se sto sam sad ponovo, mislila sam da mi nije prihvacen post... plavusa :) Nova sam ovde, nemojte zameriti...

Pozz

Iz moje perspektive, Ryanair je najbolji, a svakako i najjeftiniji. Ono sto ne volim kod Wizzaira je to da cesto menjaju datume letova, pa im se nije verovati ako zelis da kupis karte za vezane letove. Npr, kupis kartu par meseci unapred, sve isplaniras i onda te obaveste da je tvoj let pomeren za drugi dan, tj, oni su od dva leta namestili jedan, jer ocigledno nisu imali dovoljno putnika. Ali, sve ostalo im je ok. Easyjetom nisam leteo.

Pa odakle polazis kad letis Ryanair-om? Meni on deluje najnepristupacnije s obzirom da je jedino blize Budimpesta kao mesto polaska a odatle  se leti samo za UK... :o

Samo sam ostavio svoj utisak o tome koji od tih prevoznika mi je najbolji :)

Ryanairom sam polazio iz Osijeka (ali samo od proleca do jeseni) za Frankfurt Hahn, a posle odatle mozes gde hoces. A druga opcija mi je bila Wizzom iz Temisvara za Milano, Veneciju, Rim, za male pare, a posle odatle gde god hoces Ryanairom, za jos manje pare ;)

CAO SVIMA! posle citanja 42 stranice,glava mi puca...sta je bilo,sta se desavalo sve,tako da sad imam jednu dozu straha...hmmmm...ja nisam radila nista online vec sam se uputila na aerodrom Nikola Tesla i kupila kartu Bg-Dortmund dve nedelje u napred sa Wizz air-om ...sada mozete da uzimate karte tamo a da vas pre toga ne boli glava da li ce vam se komp restartovati ili da li ce net puci itd...udjete na poslednja vrata i skroz desno i dodjete do pulta gde pise AERODROM NIKOLA TESLA i uzmete kartu,i cekiranje 2 sata pred let...toliko!  :banana: eto cini mi se da je tako mnogo lakse,mada meni slizbenica nije nista rekla za on-line cekiranje...pozz svima!

pardon u brzini pisanja sam napisala skroz desno...mislim levo  :LOLLL: hahahaha ali oprastate mi,nadam se...a da,meni u karti pise mr mada sam svakako ms ali videcemo da li ce mi praviti problem... ?!

Mislim da je ipak mnogo lakse sve odraditi od svoje kuce sa kompjutera :) Ali, kako ko vec voli. Ako postoji opcija kupovine i na aerodromu, ako neko hoce, slobodno. Verujem da se i oni tamo lepo ugrade u cenu :)

pa sta znam,vec sam se nasla na aerodromu,pa mi je nekako bilo lakse da to zavrsim odmah...pa mene je kostala povratna karta 140 evra i s obzirom da ostajem mesec dana isplatilo mi se...