Jump to content

Featured Replies

POSTO NOSIM SOCIVA, DA LI ONA TECNOST ZA NJIH MOZE DA SE NOSI U RUCNOM PRTLJAGU S OBZIROM DA JE 360ML I NE MOZE DA SE PRESIPA (JER SU FLASICE TAKO URADJENE...)???:psuje: please help anybody..

Ne može.

Pa ili iseci flašu pri vrhu i prespi u manje flašice ili kupi dnevna sočiva i onda ti ne treba tečnost.  ;)

jebi ga, za tolko imaj strpljenja ili nadji nacin da prespes tecnost u manje flasice. trazi u bilo kojoj apoteci malu plasticnu flasicu, dace ti, i onda prespi tecnosti koliko treba. iako je rupica mala, ne treba ti vecnost da polako "iscedis" tu tecnost. nece te sigurno pustiti da u sucnom prtljagu unosis posudu vecu od 100ml. znaci mozes nekoliko takvih ali ni jedna da bude veca od 100ml.

i ogranicenje za cekirani prtljag je 32kg po koferu. a ti kad kupujes kartu i kada biras koliko hoces prtljaga, mozes da uzmes i vise, ali da platis anravno.

Zanima me da li je moguce spakovati bicikl i preneti ga do Memmingena recimo? Kako bi racunali takav prtljag, koja bi okvirno cena bila za bajs (skinuo bih tockove pa bi bajs bio upola kraci).

sporting equipment

Carriage of sporting equipment is subject to a sporting equipment fee and must be indicated and paid for during the booking process.

Please read carefully the packaging requirements below. If those requirements are not fulfilled, Wizz Air will refuse carriage of the item. Please note that wizz Air does not provide packing material. All the items mentioned below can only be carried as check-in hold baggage.

a) Ski Equipment, Snowboard, Surf Equipment, Golf Bags must be packed in a pouch.

B) Jumping poles can only be accepted for carriage if packed in textile sacks.

c) Bicycles can only be accepted for carriage if they are packed in nylon sacks, the wheels and pedals are removed and the handlebars turned parallel. They may also be accepted if packed in cardboard provided the tyres are deflated.

d) Diving Equipment can only be accepted for carriage if the diving cylinders are empty and the power source or bulb has been removed and the switch has been secured in the "OFF" position.

e) Antlers and Trophies can only be carried if a valid veterinary certificate is presented by the passenger.

Damaged, Fragile, Bulky, Inadequately Packed, Late Check-in and Oversized Baggage will only be accepted for carriage with a "Limited Release Baggage Tag and Wizz Air will not accept liability for such items.

Sporting equipment fee via wizzair.com & call centre Per flight, per passenger and per bag 30 EUR / 26 GBP

Sporting equipment fee at the airport Per flight, per passenger and per bag 40 EUR / 34 GBP

Ne zaboravite da je 19.05.godisnjica Wizz-a. Prosle godine su do Dortmunda bile po 5 Evra.

Sto se tice popusta za njihov rodjendan, da li ce biti na sve letove ili samo za neke koje oni odaberu? Ne znam da li je bolje da cekam 19. ili da sto pre kupim karte za termin u junu? Unapred hvala!

Dame i gospodo,molim vas za jednu informaciju;

već dugo  vremena putujem kako avionima ,kako vozovima,ali moram da kažem da sam skoro saznao za wizzair.Sramota.Koristio sam više puta Rajan kompaniju za letove,ali sam  se sad odlučio za wizz air,ali jedno mi ne ide u glavu i za to mi treba vaša pomoć:želim da kupim kartu za Luton za kraj juna i cena za nju je 30 evra ,što meni izgleda neverovatno Moje pitanje je koliko će tih 30 evra na kraju stvarno koštati???kolike su takse na sve to pošto želim da letim iz Beograda,i  ako znate šta ću još morati da platim....?

Hvala vam puno i unapred.

01.07. karta u jednom pravcu do londona sa svim taksama ti je 2740 dinara ali samo sa rucnim prtljagom do 10kg. Ukoliko zelis sa torbom karta ce te izaci 40 evra.

Jedno hitno i veoma vazno pitanje! Radim web check in kod wizza za putovanje koje je prekosutra. I izgleda da sam napravio gresku u imenu prilikom kupovine karte pre 2 meseca. Tacnije, u prezimenu. Prezime osobe je ILIC, a ja sam izgleda otkucao IIIC. Sad, to zaista izgleda identicno, zavisi kako se gleda, i ne znam kako mi se to omaklo. Zanima me sta sad da radim? Da stampam kartu tako i da se nadam da niko nece primetiti ili cu morati da doplacujem za promenu imena?? Da li se ta provera imena radi kompjuterski ili vizuelno? Ako je vizuelno, verujem da ce proci.

Sta se desava ako na aerodromu ustanove gresku u imenu?

Ako je greska u imenu ne placa se promena imena koliko sam je shvatio, znam da postoje te opcije. Pogledaj malo na sajtu.

Ja sam imao slicnu dilemu jer se radilo o prezimenu ILIN, ispalo je IIIN, kako cesto i bude u zavisnosti od racunara, stampaca itd.

Nije bilo problema na cekiranju. jednom sam pogresio datum isteka LK i malko su me prekorili ali prodoh.

Pedjalon,

jesi to kod Wizzaira imao problem? Ja sam ubedjen da sam dobro otkucao ime, ali izgleda da nisam. Ukucao sam 3 puta I umesto ILI. Zvao sam wizz, kazu da se promena imena naplacuje. I kazu da je jeftinije na aerodromu(?!?!), sto im ne verujem, jer na sajtu pise drugacije. Kazu, 60 evra, samo nisam razumeo da li u jednom pravcu ili povratna. I to bas ako ga pirmete i prave problem prilikom kontrole. Stampao bih kartu i probao na blef, pa ako ne prodje, onda cemo morati placati.

Pedjalon,

jesi to kod Wizzaira imao problem? Ja sam ubedjen da sam dobro otkucao ime, ali izgleda da nisam. Ukucao sam 3 puta I umesto ILI. Zvao sam wizz, kazu da se promena imena naplacuje. I kazu da je jeftinije na aerodromu(?!?!), sto im ne verujem, jer na sajtu pise drugacije. Kazu, 60 evra, samo nisam razumeo da li u jednom pravcu ili povratna. I to bas ako ga pirmete i prave problem prilikom kontrole. Stampao bih kartu i probao na blef, pa ako ne prodje, onda cemo morati placati.

Da sam na tvom mesto probao bih na blef. Ako nemas prtljag jos bolje, pravac gate, tamo skeniraju bar code i odokativno provere ime i prezime ;) e sad ako bas primete sumnjam da ce u bgu biti tesko objasniti da je greska u kucanju jer ne postoji prezime IIIN ;)

Pa, ne mozemo pravo na gate, jer svakako moramo na check in desk, da utvrde identitet, jer nismo iz EU. Ali, karte sam odstampao, pa sta bude da bude.

Kod Vizzara niko nije ništa pitao a kod Rayana me pitali što je pogrešan datum iteka l.k. Moš misliti.

A kako ovo pročitati: IlIN? Mada nisam siguran kako se vidi na vašem monitoru.

Pedjalon,

Bas cudno da su ti rekli da mora da platis promenu imena. Meni se nekoliko puta desilo da pogresim u kucanju imena i kod ryanair-a i kod wizzair-a i naravno da su mi besplatno ispravili kada sam zvao njihov call centre. Pozovi ih ti ponovo i reci da si pogresio pri kucanju jedno slovo, sigurno ce ti besplatno ispraviti.

Zvao sam predstavnistvo na aerodromu, ne call centar. Sad sam vec odstampao karte, ne znam da li je kasno da zovem i call centar.

Zvao sam predstavnistvo na aerodromu, ne call centar. Sad sam vec odstampao karte, ne znam da li je kasno da zovem i call centar.

Ma kakvo predstavnistvo na aerodromu - to je obicna agencija za prodaju karata, koja je sklopila ugovor i sa wizz-om. Oni nemaju pojma ni o cemu. Trebao si da zoves call centar, sad je mozda kasno, ali pokusaj.

Kasno, jer sam vec odradio web check in, zvao sam. Inace bi promenili bez problema :bang: Idemo sutra, pa sta bude.

Pa, ne mozemo pravo na gate, jer svakako moramo na check in desk, da utvrde identitet, jer nismo iz EU. Ali, karte sam odstampao, pa sta bude da bude.

btw u Beogradu nije neophodno ici prvo na salter. Ja otisao, i teta na check-inu rece: "evo vam boarding pass ali da znas mozes i sa ovim direktno na gate". U tvom slucaju, kontrola manje ti znaci. Na samom gateu nemaju skener za pasos a na check-inu ti provuku pasos kroz masinu mozda te tako traze na listi putnika.