Posted August 25, 2015 Zdravo svima. Treba mi informacije da li je neko upućen da li moze da se produži viza da bi se duže ostalo u zemljama EU.Dobio sam ponudu za neki posao u Nemackoj na 3 meseca ali posle toga mi se javila ponuda u Austriji takodje na 3 meseca,tako da ne znam sta da radim da bih ostao duže. Planirao sam da upišem fakultet, ali je upis februara, takodje sam planirao da upišem i kurs ali nzm da to produžava vizu i gde da nadjem te informacije. Jedan drug mi je rekao da mogu vozaču autobusa da dam neke pare i da on može to da ispegla na granici da mi ne udare pečat. Ako neko zna neke fore ili informacije neka piše. Pozdrav Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 16, 2015 da, sa bilo kojim kursem od 15h+ sedmicno dobijas studentsku vizu Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 19, 2015 A kako se to završava? Možeš mi reci nesto vise? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 19, 2015 On 9/19/2015 at 12:45 AM, strahinjalav said: A kako se to završava? Možeš mi reci nesto vise?ja koliko shvatam ti si na turističkoj vizi??? Bez obzira na koju soluciju se odlučiš. Moraš da izađeš iz zemlje i konkurišeš na ambasadi u Srbiji za studentsku vizu. Nije moguće to uraditi u EU dok si na turističkoj Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 19, 2015 Ali ja želim da upišem kurs jezika,zanima me ako upišeš kurs jezika da li mogu da dobijem studensku vizu? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 20, 2015 On 9/19/2015 at 11:16 AM, strahinjalav said: Ali ja želim da upišem kurs jezika,zanima me ako upišeš kurs jezika da li mogu da dobijem studensku vizu?samo ako kurs ima 40 sati mesečno...u stvari pogledaj, svaka zemlja ima druge uslove u vezi sa tim Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites