Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav svima :)

Ja sam jedna obozavateljka Grcke koja zivi u Beogradu, ima 34 godine i zove se Milena.

Ovog leta bih volela da se kupam na plazama sa plavom zastavicom u periodu od 14.08. do 25.08. (termin blago fleksibilan). Oko mesta se mozemo dogovoriti, samo da je Grcka. 

Na putovanje mogu sa jednom ili vise osoba, kao ekipica :) 

Moj idealni odmor je "od svega po malo" samo plaze malo vise. Volim da ostanem na plazi nekad i do 21h, volim i da idem na izlete/krstarenja, i da kuliram uvece na plazi, i da setam, i da izadjem u provod, i da shoopingujem i da istrazujem okolna mesta i znamenitosti.

Nadam se da cu ovde naci saputnike za letovanje i da cemo da napravimo ovako neku fotku :D

greece.jpg

ovaj forum se zove "prijatelj za put"?

porazno je kada neko sa dobrom voljom krene da traži društvo a dobije jedino odgovore tipa "idite sami" ili "ne preko agencije, to je bez veze"

ako niste za putovanje zadržite vaše (ne)cenjeno mišljenje za sebe

On 5/22/2023 at 3:20 PM, Cocos said:

ovaj forum se zove "prijatelj za put"?

porazno je kada neko sa dobrom voljom krene da traži društvo a dobije jedino odgovore tipa "idite sami" ili "ne preko agencije, to je bez veze"

ako niste za putovanje zadržite vaše (ne)cenjeno mišljenje za sebe

tako je ,  pod znacima navoda 

sve si objasnio/la

• 2 weeks later...

Zdravo, meni odgovaraju ovi datumi i destinacija pa se mozemo cuti. Takodje sam iz Bga i sličnih smo godina.

• 5 weeks later...

Pozdrav svima! Ima li neko od vas (40-50god) ko ima decicu i hoce da ide na kampovanje u grcku u drugoj polovini avgusta? Isli bi sopstvenim prevozom...

Pozdrav,

Zainteresovan sam da se prikljucim potencijalnoj ekipi.. Imam 29 godina i iz Beograda sam..

On 5/21/2023 at 7:48 PM, Milena MG7 said:

Ja sam jedna obozavateljka Grcke koja zivi u Beogradu, ima 34 godine i zove se Milena.

Ovog leta bih volela da se kupam na plazama sa plavom zastavicom u periodu od 14.08. do 25.08. (termin blago fleksibilan). Oko mesta se mozemo dogovoriti, samo da je Grcka. 

Moj idealni odmor je "od svega po malo" samo plaze malo vise. Volim da ostanem na plazi nekad i do 21h, volim i da idem na izlete/krstarenja, i da kuliram uvece na plazi, i da setam, i da izadjem u provod, i da shoopingujem i da istrazujem okolna mesta i znamenitosti.

Nadam se da cu ovde naci saputnike za letovanje i da cemo da napravimo ovako neku fotku :D

greece.jpg

Zainteresovan, odgovara termin . 

[email protected]

Pozdrav Milena,

Zainteresovan sam i ja, imam 34 godine, volim druzenje chill out na plazi i izlaske. Ako ima mesta u ekipi javi se :)

Očigledno ne  ja sam se na kraju organizovala sa jednom drugaricom za Krit od 19.avgusta. Ukoliko jos neko bude u tom periodu tamo mozemo se cuti pa zajedno da organizujemo neki izlet i sl.

On 5/21/2023 at 7:48 PM, Milena MG7 said:

greece.jpg

Milena da  li ste se organizovale nešto? ☺️

• 3 weeks later...

Išao bih u Grčku u septembru, po prvi put.

Neki last minute i sl , mada verujem da su za septembar već snižene cene, ali su ponude ugl za 2,3 ili 4 osobe, pa ako ima zainteresovanih da napabričimo kvotu, ili agencije možda to i same čine.

Elem, bilo gde u Grčkoj, sa akcentom na budget varijantu, i da nije Paralija i sl, da ne sretnem jagodinca ili ministra za narodnjake.

• 5 months later...

Ja sam zacrtala Zakintos ove godine,tako da ✌️.....samo treba da se dogovaramo u roku od 2,3 nedelje,jer cu u nartu morati da se izjasnim za godisnji