Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav,

Imam 29 godina i planirao sam putovanje preko agencije u Lisabon u aprilu na 4 nocenja avionom, da li ima neko zainteresovan za ovo putovanje?

• Author

Cijena aranzmana je 429 evra, a postoji vise datuma polazaka u aprilu: 01, 03, 08 itd...

• Author

Takodje ima polazaka sredinom aprila i u maju, mada mi april malo vise odgovara. Da napomenem jos da sam iz NS-a.

• Author

Takodje u obzir dolazi i Toskana 6 dana(Montekatini, San Djiminjano, Cinkve Tera, Firenca) za prvi maj, i cijena je jako povoljna, oko 170 evra. Mada Lisabon je prvi prioritet za sada.:)

Lisabon bi bilo divno videti al mi je budzet realniji za Italiju, pa bih pre tamo isla. Jedino sto bih mogla krenuti 17. najkasnije 18.aprila, ostali datumi na zalost ne dolaze u obzir ( za prvi maj imam samo 4 dana).

• Author

Sto se tice Lisabona to je najpovoljnija cijena koju sam uspio da pronadjem poslednjih dvije godine za ovaj broj nocenja, jer je Lisabon obicno mnogo skuplji tako da je ovo cak kao neka akcija. Sto se tice Italije imaju polasci od 30 aprila do 5 maja i od 21 do 26 maja. Ima i polazak za Vaskrs ali mi to vjerovatno ne odgovara jer zelim da provedem Vaskrs kod kuce.