Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav narode,

Putovali bi iz Miami-ja na Kubu i povratak Havana-Miami, Miami - Beograd.

Kada sam pokusala da uzmem kartu iz Amerike do Kube trazilo mi je da izaberem 1 od 12-13 razloga posete toj zemlji, problem je sto nije postojala opcija turisticki.

Citam na mnogim forumima da to vazi za americke drzavljane i za zemlje kojima je potrebna viza, naravno nama ne treba, ali moram izabrati neku opciju pri bukiranju karte. Konktaktirali smo i jet blue i nisu imali konkretan odgovor. Prijatelj iz Maksika mi je rekao da ne bi trebao biti problem otici ali da Ameri mogu praviti problem pri povratku.

Ne znam sta da radim, ne bih da kupujem kartu a da ne znam nesto unapred a sve se svodi na "rekla kazala" i nisam uspela naci konkretan odgovor. Iz kubanske ambasade su rekli da oni ne prave probleme i da treba videti sa drugom stranom (amerima).

Da li je neko imao slicno iskustvo i da li je leteo "turisticki" na Kubu iz USA I nazad. Karte iz Miami-ja su dosta povoljne dok sa nekon kombinacijom i presedanjen u meksiku, cena se drastično menja.

Hvala unapred na pomoci

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 1 month later...

kupi kartu telefonom a ne preko sajta. Inace nema veze. Sto se tice povratka u Ameriku ako ti je viza za vise ulazaka ili imas zelenu kartu i slicno onda ni to nije problem. 

To ogranicenje je samo za amerikance koji moraju da imaju jedan od tih razloga da idu na kubu, nije im dozvoljeno da idu samo 'nako :smile: