Jump to content

Featured Replies

Posted

Cao,mozda jeste glupo pitanje,ali me zanima sledece.Da li kad dokupim jos jedan kofer,moram da kupim nov kofer ili mogu da napunim vec onaj sto imam i predjem kilazu?Ne kupuje mi se kofer jer vec imam veliki  kofer a dozvoljena kilaza mi je 20 kg(finnair)..nzm sta da radim...

Aj, procitaj jos jednom sta si napisala pa se zapitaj sta je pisac hteo da kaze :biggrin: Ja i dalje ne uspevam, ali da probam da pogodim. Imas vec prtljag od 20kg, uracunat u cenu i to ti je malo. Hoces da dokupis jos jedan, od recimo jos 20kg, pa se pitas da li u onaj prvi mozes da stavis 40 kg? Ako to pitas, nisam bas siguran kako ide kod Finnaira, probaj pronadji informaciju na sajtu. Negde se postuje koncept komada prtljaga, negde tezina, ali, sigurno da ako i dokupis dodatnu torbu, pa hoces sve da stavis u jednu, ukupna tezina ne sme da predje 32 kg, tu su valjda neka medjunarodna pravila, a ticu se brige o zdravlju onih koji ce da manipulisu tim koferom na aerodromu. Mislim da ti u ovom slucaju ne dokupljujes kilograme, vec torbu, pa je verovatnije da moras da imas tu drugu torbu. Ja bih se ipak ogranicio na jednu od 20 kg, nemoj preterivati :smile:  

ne mozes da sabiras kilaze pa da dva maksimuma strpas u jedan kofer,  jednostavno pretpostavlja se da vise od 32kg radnik nije sposoban da spakuje,podigne itd