Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav svima,

Putujem s momkom u nedelju iz Temišvara za Dizeldorf, ali Ryanair naravno sleće u Weeze, ima li neko preporuke za prevoz baš do Dizeldorfa?

Onaj filbco koji sam jedino našla da se svuda pojavljuje i reklamira cenu od 5e, kao neki shuttle bus, kad isklikćem da hoću da rezervišem izbacuje mi cenu od 30e u jednom pravcu što mi je stvarno previše (obzirom da smo avionske karte platiti 12e :biggrin::biggrin: ).

Ko za inat, ni na blablacar nema nijedna ponuda za nedelju, ima za sve ostale dane, sem za nedelju. Po mojoj proceni ostaje nam da probamo ili autostop (što mi ne zvuči privlačno na ovim niskim temperaturama) ili taj bus. Jel ima neko iskustva sa autostopom tamo, vredi li pokušavati?

Hvala  :biggrin:

Autostop od aerodroma ka Holandiji radi dobro, pa pretpostavljam da ce ka Dizeldorfu takodje raditi dobro, posto je i inace lako stopirati u Nemackoj. Ja bih definitivno stopirala na vasem mestu. Bar uhvatite nadjite na aerodromu nekoga ko ce vas odbaciti do prve pumpe na autoputu, napisite znak, posle na pumpi pitajte ljude i ici ce lako.

• Author

Što duže tražim sve mi više izgleda kao najverovatnija ta varijanta sa autostopom. Hvala na savetu svakako, ako se ne pojavi niko na blablacar-u, mislim da ćemo te poslušati :smile: