Jump to content

Featured Replies

Pozdrav svima, prvog septembra idem kolima u Grcku - Neos Marmaras, ako ima ljudi koji bi mi pravili drustvo javite se, prednost imaju devojke. Ja imam 31 godinu iz Ns sam.

Pozdrav svima,

Planiram letovanje pocetkom Septembra u Grckoj (Lefkada, Kefalonija, moze i dogovor olo nekog drugog mesta). Kako nisam uspeo da se iskombinujem sa drustvom, ukoliko neko planira u to vreme da letuje moze da se javi kako bi delili troskove. Imam 31 godinu, iz Beograda sam.

Ćao drugari,

Drugarica (24), drug (27) i ja (29) putujemo u Grcku na Lefkadu 18.avgusta (fleksibilni smo oko datuma polaska) ?. Putujemo kombijem (kamperom). Do Grcke planiramo da idemo preko Albanije na nekih 10tak dana. Do Lefkade planiramo da posetimo i neke znamenitosti u Albaniji i svakako da svratimo na Krf na dan jer nam je usput. Što se tiče smeštaja našli smo kampove na Lefkadi, ali možemo i da rentamo neki apartmančić ako nađemo nešto povoljno. Ako je neko zainteresovan za ovakav tip avanture može da me kontaktira na
Insta profil Vanja Miletić (@ __milash__) ili na Viber ili Whatsapp broj +381644792989.
Prednost devojke. ? 

Ćao drugari,

Drugarica (24), drug (27) i ja (29) putujemo u Grcku na Lefkadu 18.avgusta. Putujemo kombijem (kamperom). Do Grcke planiramo da idemo preko Albanije na nekih 10tak dana. Do Lefkade planiramo da posetimo i neke znamenitosti u Albaniji i svakako da svratimo na Krf na dan jer nam je usput. Što se tiče smeštaja našli smo kampove na Lefkadi, ali možemo i da rentamo neki apartmančić ako nađemo nešto povoljno. Ako je neko zainteresovan za ovakav tip avanture može da me kontaktira na
Insta profil Vanja Miletić (@ __milash__) ili na Viber ili Whatsapp broj +381644792989.
Prednost devojke. ?

Poštovanje svima.? Ove godine idem na Krit,mesto Hersonissos krećem 4.9.2018.upaltio sam za jednu osobu i doblatio procenat za drugu,kako bih mogao da krenem,pa da ne bi išao sam,ako želi neko da pravi društvo nek se javi! Osoba samo da je normalna!Sve možemo tamo da radimo,izlazimo,zezamo se,kupanje,šetnja, izleti,vožnja i naravno sve umereno? ? Doplata je oko 150e ja mislim,da bi ista krenula. ? Sve što želite pitajte? ?

On 09. август 2018. at 12:15 AM, Leaa said:

Pozdrav svima, prvog septembra idem kolima u Grcku - Neos Marmaras, ako ima ljudi koji bi mi pravili drustvo javite se, prednost imaju devojke. Ja imam 31 godinu iz Ns sam.

Cao, imam odmor od prvog, isla bih,  mozemo da se cujemo i dogovorimo. Imam 31 godinu, iz Smedereva sam. Piši na [email protected]              Pozdrav. 

On 8/5/2018 at 9:37 PM, milos83bgd said:

Pozdrav svima,

Imam odmor u periodu 25.08.-09.09. i išao bih u Grčku. Po potrebi, termin mogu malo korigovati (lakše "unapred"). Prednost dajem ostrvima, ali rado ću razmotriti i zanimljive opcije koje se odnose na kontinentalnu Grčku (npr. Halkidiki). Putovanje autobusom bih preskočio, tako da bih išao ili avionom ili kolima s obzirom da sam ih uzeo nedavno i imam neostvarenu želju da po prvi put odem na more na taj način. :smile: 

Nemam ograničenje što se tiče budžeta, a važno mi je samo da trajanje letovanja bude makar makar 10 dana/noći. Išao bih pre svega da se odmorim, što ne mora nužno podrazumevati statičan odmor, posebno ako budemo išli kolima (u tom slučaju, Lefkada mi je odličan izbor). 

Prošle godine išao sam na Krf sa jednom devojkom sa foruma, a postoji mogućnost da ide i ona. Što se tiče društva, idealno bi da bude ili žensko ili veće mešovito.

Lak sam za dogovor, što potvrđuje prošlogodišnje iskustvo. :smile:

Javite se, pišite, brzo odgovaram.

Pozdrav,
Miloš

Dobro Vam jutro Miloše. Ne znam da li i dalje važi Vaš predlog!? Ja sam prošle godine išla svojim kolima na Sitoniju (istočna obala) i predivno i nezaboravno je. Ove godine bih na isti način, ali mi je auto za sada nesiguran. Mislim da je ostrvo Tasos odlično kao izbor, bar po iskustvima onih koji su išli. Ukoliko smatrate da bismo mogli da se uklopimo, budite ljubazni da mi se javite. Samo, ima jedna stvar - nepušač sam i dim mi smeta.

Hvala,

Pozdravljam Vas.

Zorica C.

1 hour ago, ZoricaC said:

Dobro Vam jutro Miloše. Ne znam da li i dalje važi Vaš predlog!? Ja sam prošle godine išla svojim kolima na Sitoniju (istočna obala) i predivno i nezaboravno je. Ove godine bih na isti način, ali mi je auto za sada nesiguran. Mislim da je ostrvo Tasos odlično kao izbor, bar po iskustvima onih koji su išli. Ukoliko smatrate da bismo mogli da se uklopimo, budite ljubazni da mi se javite. Samo, ima jedna stvar - nepušač sam i dim mi smeta.

Hvala,

Pozdravljam Vas.

Zorica C.

1 hour ago, ZoricaC said:

Hvala,

Pozdravljam Vas.

Zorica C.

[email protected]

Pozdrav, ako je neka zenska osoba ili vise osoba (ne smeta mi ni mesano drustvo,ali samo za zajednicki odmor,druzenje) za letovanje u Grckoj u periodu oko 15/8 , drugarica mi je otkazala zbog obaveza na poslu pa ne bih da propustim svoj odmor a niko drugi od mojih se ne uklapa u tom periodu i slucajno naleteh na ovaj forum!  Mozemo da se dogovorimo za mesto,bilo koje mesto u Grckoj dolazi u obzir, za svaku sam vrstu dogovora, cak i za datum,ja sam slobodna od 12/8 do 05/9,  mozemo preko agencije ili individualno da se organizujemo. Volim more, plazu, obilaske, setnje,....sve sto ukljucuje dobar odmor na moru, nepusac sam ali mi ne smeta ni drustvo pusaca, samo normale i opustene osobe koje su za odmor, druzenje. Iz Beograda sam,imam 35god. 

Cao,ja sam zainteresovan,pocetkom septembra.Isto drustvo otislo ranije,ja ne mogu pre zbog posla.Ako SI zainteresovan,eto tu sam.Nebitno mi je gde,kako se  dogovorimo.Idem na odmor ne da ludujem?Javi se pa mozemo da razmenimo brojeve ?Sale

Neko zainterosovan za jonsku obalo Grcke Lefkadu, Kefalonija,Zakintos..... moguc svaki dogovor zenko drustvo ili mesovito oko 40 godina mozete me kontaktirati i putem mejla [email protected]. period putovanja najvise bi mi odgovarao posle 05.09.

Pozdrav, 

Zbog Vanredno dobijenog god. odmora prinudjen sam da na letovanje krenem najkasnije do 18. avgusta. Destinacija bi bila Grcka, kontinentalni deo, pretpostavljam da jos uvek moze da se uhvati neki "last minute."

Cilj mi je samo da podelimo troskove smestaja, sve ostalo mi je nebitno. Mogu i starije i mladje osobe, pol nebitan. Ja imam 33 godine. Iz Novog Sada sam.

@Sara35 ako nadjes saputnicu i zatreba vam i treca ili cetvrta osoba slobodno me kontaktiraj.

Pozdrav,

Nasao sam ovaj forum po preporuci prijatelja koji ima pozitivno iskustvo u pronalazenju osobe za putovanja. Obzirom da sam vec iskoristio deo godisnjeg odmora, mogao bih da odem na letovanje 5 do 7 dana max. Gledao sam "last minute" ponude nekoliko agencija i odgovara mi da krenem vec koliko sutra.

Cilj mi je odmor u pravom smislu reci, a dobrodosao je i neki izlet na samoj destinaciji. U obzir dolazi Grcka (kontinentalni deo i ostrva).

Iz Beograda sam, imam 29 godina.

@dragan985 @Sara35 ukoliko smatrate da mozemo da se uklopimo, pisite slobodno.

Drugarica i ja planiramo, Bože zdravlja, put na Zakintos kolima, od 15.-og do 29.-og septembra. Imamo trokrevetni apartman, ali nam je treće osoba otkazala. Dakle, ako je neko za  varijantu da nam se pridruži, ceo aranžman je otprilike ( prevoz i smeštaj) oko 220 EUR-a, neka me kontaktira. Tamo planiramo da obilazimo ostrvo (pošto smo već mobilne) i možda da skoknemo do Kefalonije, dakle aktivan odmor. Ili ako nekom samo treba prevoz u tom pravcu, i to dolazi u obzir.

On 7.8.2018. at 1:04 AM, ninica said:

Moze i neka druga zanimljiva destinacija...;)

Zainteresovana. Da li si našla nekoga za put?

Grcka, kraj avg. pocetak sep. Da li je neko zainteresovan za neki last minute? Godine oko 40. Pozeljno zenske osobe.

Ako ima neko zainteresovan za put na Skiatos, kraj avgusta - pocetak septembra neka se slobodno javi. Mesto je apsolutno predivno, plaze i netaknuta priroda kao nigde. Vec sam dva puta bio tamo tako da dobro poznajem mesto. Mozemo da se druzimo ili svako za sebe, stvar dogovora. Vise volim zensko drustvo ali ko god da se javi dobrodosao. Pricacemo pa cemo jos videti. 

Pozdrav svima,

Drugarica i ja idemo zajedno idemo za Platamon 27. avgusta i putujemo kolima. Oboje smo 84. godište i tražimo žensku osobu za trokrevetni smeštaj koji smo uplatili. Osoba koja bi išla sa nama, platila bi samo smeštaj (oko 140-150€). Smeštaj fin, sa pogledom na more.

Javite se, nema još mnogo vremena. :smile:

Cao svima! ?

Motivisana proslogodisnjim dobrim iskustvom sa ovim sajtom, odlucila sam opet da pokusam, s tim sto ovaj put imam(o) konkretnu ponudu, a nadam se da cemo imati i konkretne interesante. ?

Nei Pori, auto prevoz, polazak 29.8., pronadjen smjestaj, 1/3 studio. Na putovanje za sad idemo drugar Milos (35 god.) i ja (37 god), pa trazimo prije svega saputnicu (nije iskljucen ni saputnik) koja je prije svega nagodna i otvorena za dogovor i saradju i preferira pasivniji odmor. 

Za sve dodatne informacije, mozete se javiti porukom. 

Dragana

Zdravo svima jos jedared.

Da se oglasim jos jednom. Planiram od 03.09. nekih 10tak dana na more u Grcku, mesta Lefkada, Kefalonija ili Zakintos (bio jednom pre par godina). Aranzman (studio ili apartman)+autobuski prevoz, preko neke od agencija u Beogradu, planiram placanje administr. zabranom.

Trazim saputnika ili saputnicu, za odmor i deljenje aranzmana, moze i vise osoba. Uglavnom za odmor i opusteno letovanje, nisam bas za provode i slicne avanture.

Ja sam '85, iz Beograda, nepusac. Ako je neko zainteresovan, neka mi se javi ovde porukom, pa da se dogovorimo i upoznamo!

Pozdrav.

On 8/19/2018 at 8:16 PM, Gagana81 said:

Cao svima! ?

Motivisana proslogodisnjim dobrim iskustvom sa ovim sajtom, odlucila sam opet da pokusam, s tim sto ovaj put imam(o) konkretnu ponudu, a nadam se da cemo imati i konkretne interesante. ?

Nei Pori, auto prevoz, polazak 29.8., pronadjen smjestaj, 1/3 studio. Na putovanje za sad idemo drugar Milos (35 god.) i ja (37 god), pa trazimo prije svega saputnicu (nije iskljucen ni saputnik) koja je prije svega nagodna i otvorena za dogovor i saradju i preferira pasivniji odmor. 

Za sve dodatne informacije, mozete se javiti porukom. 

Dragana

Mali update...cena smeštaja je oko 100€.

Pozdrav svima.

Dugo sam na forumu ali evo sad reših da napravim nalog.

Naime posle organizacije obaveza napravilo se malo vremena za odmor pa rekoh da vidim da li ima nekoga da zajedno provedemo ili ako ništa bar da podelimo troškove puta.

Malo sam ograničen vremenom, išao bih na 5 ili 7 noćenja, Grčka, samo da nije Olimpijska regija. Može bus a imam i auto, mada nije isplativ a ni komforan, sportski kupe u pitanju, troši oko 9l benzina na otvorenom i najviše bi troje moglo, pa ako neko hoće da računa eto.

Neka last minut ponuda bi mogla, jedno ili dvoje da iznajmimo studio. Mesto ne toliko bitno ali može Halkidiki, Lefkada ako ćemo kolima, neki bolji predlog ako ko ima...

U principu sve između 24.08. i 01.09. dolazi u obzir za polazak. Ako nekome fali još jedno može i ta kombinacija. Inače sam nepušač i to mi je bitno da i drugi budu, ne idem u provod i ludijanje već na odmor baš, ali ne bih sad neko baš penzionersko mesto hahah

Ako ima nekih predloga ili zainteresovanih neka pišu ovde ili na email [email protected] a mogu me naći i na instagramu boban.mello

Inače iz Čačka sam ali to i nije neki problem, lako bi se organizovali.

Ortak je otkazao put za Zakintos 10 dana pred polazak,ide se 2.Sept,tako da ako ima neka devojka raspolozena da krene za 10 dana,neka se javi pa se mozda dogovorimo.