Jump to content

Featured Replies

Posted

Potrebne su mi neke informacije. Prvi put letim avionom i imam pravo na ručni prtljag pa me interesuju tačne informacije za par stvari: 
- Pročitala sam da tečnost mora da bude u flašicama do 100ml ali me interesuje provereno tačna količina koja je dozvoljena kada se saberu male flašice? 
-Da li smem da nosim peglu za kosu? 
-Da li smem u povratku da nosim neke suvenire i magnete ili je to sve zabranjeno? 
U pitanju je let Beograd-Pariz(Bove). 

Svaka pomoć je dobrodošla. Hvala svima :smile: 

Upravo sam na putu za Bove :smile[emoji4]

1. 10x 100 ml

2. Smeš peglu za kosu, provereno vise puta, mada sve zavisi i od aerodroma. Recimo mene su smarali za peglu (regularnu, malu, za peglanje) u Azerbejdzanu, pa sam morala da molim ljude da je stavim u neciji check in prtljag iako u 99% slucajeva prolazi. Takodje power bank (10.000) u Kini su mi uzeli na Aerodromu iako sam svugde prolazila. U Francuskoj nemas frke.

3. Suvenire i magnete, naravno.

Jel imas veliki rucni ili mali? Umeju da budu stritkni sto se prtljaga tice, pogotovo stranci (let iz Pariza za Beograd).

Pozdrav

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Author
20 hours ago, hedgehog said:

Upravo sam na putu za Bove :smileemoji4.png

1. 10x 100 ml

2. Smeš peglu za kosu, provereno vise puta, mada sve zavisi i od aerodroma. Recimo mene su smarali za peglu (regularnu, malu, za peglanje) u Azerbejdzanu, pa sam morala da molim ljude da je stavim u neciji check in prtljag iako u 99% slucajeva prolazi. Takodje power bank (10.000) u Kini su mi uzeli na Aerodromu iako sam svugde prolazila. U Francuskoj nemas frke.

3. Suvenire i magnete, naravno.

Jel imas veliki rucni ili mali? Umeju da budu stritkni sto se prtljaga tice, pogotovo stranci (let iz Pariza za Beograd).

Pozdrav

Sent from my iPhone using Tapatalk

Imam rucni do 10kg, pa sad ne znam da li je to veliki ili mali :biggrin:

Hvala ti puno na svim informacijama, mnogo si mi pomogla.
Ovo je za mene atrakcija :biggrin: