Jump to content

Featured Replies

Posted

Koji je sada najpovoljniji nacin da se stigne do istambula tj do aerodruma u Istanbulu, sada kada najverovatnije vise ne postoji direktan voz Beograd Sofija?

Znam da je najbrza kopnena varijanta da idem Nis Express busom do Sofije za oko 40 EUR, pa onda iz Sofije do istanbula open autobusom takodje za negde oko 40 EUR takodje, ali me zanima da li je moguce stici vozom, posto to izadje svega 60 eur sa Balkan FlexiPassom. Nije neka usteda, ali mi jos ostane jos i dan voznje.

Video sam da je cela linija BG-Sofija je iscepkana na nekoliko delova, pa pretpostavljam ali nisam siguran da je to i dalje isti voz, samo da su podelili rute pa da moze da se stigne u Sofiju kao i ranije, i da se stigne na vreme na voz za Istanbul. Jesam li u pravu?

I takodje bih voleo da znam da li treba osim flexipass postoji jos neka doplata na relaciji Sofija-Istanbul. Znam da najverovatnije nema nikakve doplate BG-SOF. Posto ako ima onda je bolje bez tog FlexiPass-a, onda standardno za 20 eur do Sofije, ako je i to dalje moguce pa onda busom.

• Author

Aha, ima za oko 100 za random datume ali mi trebaju skoro pa fiksni datumi a tada je mnogo vise jer idem na let u istambul, tako da je najbolje nekim kopnenim prevozom.

Edited by Zoki28