Jump to content

Featured Replies

Posted

Zdravo Drugari, aktivno mi godinama forum pomaze u putesestvijama, te se zahvaljujem clanovima na deljenju sjajnih saveta i iskustava. :smile:

Sredinom jula sa kolegom planiram put na opisanu rutu (ili nesto slicno), na nekih mesec dana.

Ideja sledeca, neka gruba skica:

1)NYC 12 dana

2)Mexico CanCun 5 dana

3)Cuba 7 dana

4)DC, Chicago, jedno 5-6 dana zajedno

5) Nazad iz NYC-a

Bio sam u USA tri puta, generalno sa tim imam iskustva, ideja je bila da ubacimo malo egzotike u sve i napravimo neku neocekivanu turu. Karte su solidno jeftine, ono sto mene i njega plasi jeste vreme u toku avgusta na Kubi, generalno citam razna misljenja, naravno, kraj godine je idealan, ali nam se tako poklopilo zbog posla.

U svakom slucaju, voleo bih da cujem ako neko ima slicnih iskustava, mozda neko ima bolju ideju, kako povezati i organizovati sve ovo, mozda nesto drugo od destinacija postoji ako je vreme na Kubi lose tada? NYC imam prijatelje, i ziveo sam u njemu, obozavam grad i definitivno imamo sta da radimo, ne zelim da jurim, hocu da osetimo grad u potpunosti i budemo lezerni. Moguce je skratiti eventualno na 10 dana na racun nekog drugog mesta, jer bi na Kubi bilo lepo obici i Havanu i neko mesto samo za uzivanje...

U svakom slucaju, put se blizi, voleo bih da glavne karte uzmemo ovog meseca i da budemo mirni. Zanimljivo je da je iz BGa bila najpovoljnija karta za NYC, oko 650evra, ostalo u okruzenju sve skuplje...

Zivi bili!