Jump to content

Featured Replies

Posted

Naslov ponude moze zvucati nepovezano :biggrin: ili bolje receno fleksibilno :smile: Zelja mi je da u avgustu pobegnem iz grada, a dosta je mesta koje bih volela da obidjem. Sto se tice Grcke zanimaju me ostrva - super bi bilo ako je neko u fazonu da vozi da iznajmimo kola pa da zujimo ostrvom- neka od kikladskih bi bila najbolja opcija ili eventulno Kefalonija. Sardinija dolazi u obzir. Ako je neko za neki hostel ili CS u Berlinu moze i to. Maroko isto. Volela bih da nadjem fleksibilnog saputnika koji se prilagodjava okolnostima, nije sklon drami, vreme mozemo provoditi zajedno ili odvojeno dokle god je sve na voljnoj osnovi :smile: Imam 32 godine, drustvo mi se (gle cuda) razbezalo po svetu, a i generalno je tesko se uklopiti sa ljudima oko datuma, budzeta itd. Sto se mene tice ja sam jednako za neku avanturu-kampovanje ali i komfornije varijante. Budzet isto. Jedino sto bih volela da to bude avgust :smile: ukoliko imate neki predlog pisite  :smile:

• 2 weeks later...

Ćao, ja sam zainteresovana za ovu tvoju ponudu, vreme fleksibilno, budžet fleksibilan, kao i destinacija. Javi se ako želiš

Da li si mozda raspolozena za Rimini u avgustu? Busem. Ima i bus tura za Siciliju koja mi je podjednako interesantna, posto se posecuju usput Kapri, Rim, Bolonja .... :-) Takodje avgust. Javi se . Biljana 

ja sam zainteresovan za kampovanje. Imam svoj automobil, mozemo sa njim. Troskove delimo. Mogli bi da krenemo iz Srbije ka GR, stim da imam odmor 30.07.-12.08. Rutu cemo usaglasiti. Ako ti je ok javi se. Da imam 40 god i iskusan putnik :smile:.

Pozdrav, ja razmisljam da odem krajem avgusta u Maroko, 8-9 dana, Marakes, Fes, Kazablanka, Rabat, Sefsauen. Iz Beograda sam, 29 god. :smile:

• 1 month later...