Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav, 

sledećeg meseca bih trebalo da se privremeno preselim do daljnjeg u Varšavu zbog posla pa glavu razbijam kako da prenesem sve potrebne stvari tamo. Imam desktop PC i radnu Herman Miller stolicu koju bih voleo sa sobom da ponesem, ali nigde nisam uspeo da nadjem ni kombi prevoz niti bus prevoz sa kojim bih mogao ovih par stvari da ponesem. Najgora opcija mi je da prodam desktop, nabavim neki dovoljno dobar laptop i ostavim sve ostalo ovde ali to je baš poslednja opcija koju bih rado zaobišao.

Jel ima neko savet kako bih ovo da rešim? Hvala unapred na svakoj pomoći. 

Sta znam, ne deluje mi kao nemoguca misija. Zasto ne bi to mogao da dobro upakujes i prevezes se nekim autobusom? Desktop racunar nije toliko velika stvar, a stolica valjda moze da se rasklopi? 

• Author
25 minutes ago, Dragance said:

Sta znam, ne deluje mi kao nemoguca misija. Zasto ne bi to mogao da dobro upakujes i prevezes se nekim autobusom? Desktop racunar nije toliko velika stvar, a stolica valjda moze da se rasklopi? 

Bih ali ne mogu da nadjem nijednu Bus kompaniju da radi Beograd-Varšava.

Pa malo se iscimaj onda,ako nema direktne veze.Idi:BG-Budimpesta,pa Budimpesta-Varsava.

Mozes sve to vozom.Voz za Budimpestu ti staje tamo na Keleti stanici,tj. na istoj stanici sa koje krece i voz za Varsavu.Karta do Budimpeste (u jednom smeru) je valjda 15 evra,a kartu do Varsave mozes da nadjes koliko se secam za 19 evra (ako rezervises dovoljno dana unapred,na sajtu madjarskih zeleznica).Sveukupno (BG-Varsava,u jednom pravcu) 35 evra.

P.S. - Plus sto je voz prostraniji/komotniji za prevoz stvari od busa.

Edited by Laza GNR

Evo nasao sam i ovo slucajno danas:
https://www.facebook.com/buspolskaserbia/?hc_location=ufi

Ne znam ko su, kakvi su, ali eto, probaj.
Ako ne bude nista od svega ovoga, onda mi jedino pada na pamet Blablacar. Iz Srbije ne verujem da ces naci voznju, ali imas kombi do recimo Bratislave ili Brna (mogu da ti dam i kontakte), pa posle pokusaj da nadjes ovamo nekog ko ide i hoce/moze da ti poveze te stvari.

• 3 months later...

Koliko je pouzdan taj Blablacar?
Jednom ssm se prijavio i tip je odgovorio da je pun.
Koliko je pouzdan servis ?

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

Pa,tesko da je nepouzdan,kad funkcionise vec toliko godina:rolleyes:

I meni se desavalo da mi covek potvdi voznju,a zatim je naknadno i odbije...al sta ces,zivot je takav:rolleyes:

Ali uglavnom,kad se jednom dogovorite uglavnom se to i ispostuje.

• 1 month later...

Ako ti i dalje treba, prevoz mozes naci i ovde https://www.facebook.com/groups/429528750888113/

Ja sam do nedavno ziveo u Varsavi i uvek sam isao ili avionom ili voz + flixbus Budim-Varsava, vrlo povoljno moze da bude. 

Powodzenia :)