Jump to content

Featured Replies

Posted

U pitanju je lekarski pregled i operacija za dete od 3 godine ... prilikom podnosenja vize jel mora DS160 da se ispunjava i za majku i za dete ili ne ?

• 8 months later...

Po nekoj logici posto dete nema svoj licni pasos, onda samo za roditelja odnosnu osobu odgovornu za dete, tj izdaje se samo jedna viza sa odredjenim uslovom, operacija za dete. 

@Sunjalo ako ce ti nesto znaciti, znam da su iz ambasade azurni sto se tice odgovaranja na mejlove, pa mozes slobodno i njih da pitas, da bi bio siguran

Naravno da mora da se ispuni, svako za sebe aplicira. Mora da ima i pasos i da aplicira za vizu i majka i dete i pojedinacno da plate po 160$.

Tek sad vidim da je pitanje od pre godinu dana...

On 2/23/2019 at 6:51 PM, PosetilacKaPutniku said:

Po nekoj logici posto dete nema svoj licni pasos, onda samo za roditelja odnosnu osobu odgovornu za dete, tj izdaje se samo jedna viza sa odredjenim uslovom, operacija za dete.

O kojoj državi pričamo, pošto ja ne znam ni za jednu državu u našoj okolini koja dozvoljava mogućnost upisa deteta u pasoš otkad su prešli na biometrijske pasoše. Tj. svako lice ma koliko imalo godina (pa čak i manje od godinu dana) je dužno da ima svoj pasoš.