Jump to content

Featured Replies

Posted

Ćao svima, ja sam devojka od 33 godine, i imam neki plan da ovog leta u nekom momentu (što se datuma tiče sam vrlo fleksibilna) svojim kolima krenem ka Hrvatskom primorju preko Bosne, stanemo kad nam prija krenemo dalje kad nam prija. Na moru bih isla po naturističkim kampovima npr za 8-9 dana obišla 3 kampa,onako baš opuštena varijanta sa nekim srednjim budžetom. E da i tražim žensko društvo, ili mešano a da nisu parovi. Društvena sam,komunikativna, iskusna sam putnica, i iskusan šofer vrlo odgovorna kad je saobraćaj u pitanju. Pa ako je neko raspoložen javite se :smile:

• 2 weeks later...

Pozdrav,

Ja sam zainteresovan za kampovanje u avgustu. Imam svoj sator a I automobil :smile: . Gorivo mozemo da delimo ili kako se vec dogovorimo. Fleksibilan sam sto se tice komunikacije i odnosa. Imam 40 god. Ako ima mesta da se pridruzim javi se na burmazovic.d@gmail.com. Inace meni odgovara kampovanje i po Srbiji, reke, jezera, planine i td.

pozdrav.. zainteresovao me je tvoj predlog. Zanima me da li si se vec snasla za drustvo do sada, da bih mogla da pitam dalje? :smile:

On 6/20/2018 at 5:46 PM, Nina1030 said:

pozdrav.. zainteresovao me je tvoj predlog. Zanima me da li si se vec snasla za drustvo do sada, da bih mogla da pitam dalje? :smile: kontakt nikolinastefanovic92@gmail.com

Jeste li se organizovali? Ja bih mogla 12. avgusta iz Sarajeva da krenem