Jump to content

Featured Replies

Posted

Treba mi pomoc oko organizacije.

Imam 6 dana na raspolaganju, poenta je malo da obidjem gde nisam bila i da se okupam. Takodje, je l dobro povezano ovo podrucje prevozom, eventualno stop, couchsurfing..?

Koliko je realno krenuti iz Sarajeva oko podne, da se stigne u Mostar posle rucka, malo obidje i nastavi na primorju i na koje tacno mesto u CRO da pucam, da prespavam i da ujutru krenem pa Splitu, volela bih da idem na neko ostrvo, Hvar, Brac...?

Hvala

Vrlo je izvodljivo. Iz Bga do Sarajeva treba između 6 i 8 sati kombi prevozom ili malo više busom. Budeš dva dana u Sarajevu, ujutru kreneš za Mostar (busom se putuje dva i po sata i mislim da je otprilike 7e karta u jednom pravcu) provedes popodne tamo i uzmeš uveče bus za Split (mislim da se putuje oko 4 sata).

Stop i cs - moguće, ali su šanse jako male, posebno cs u Hrvatskoj u sred sezone, kad svi beže u selo i iznajmljuju stanove turistima. Mislim da ti je 6 dana nedovoljno za tu ekskurziju, posebno ako je u tih 6 dana i povratak za Bg. Realnije ti je 2 dana Sarajevo, 1 Mostar, 2 Split, 2-3 ostrvo i 1 za povratak, ukupno 8-9 dana. 

Išao bih autostopom iz Kotor Varoši, preko Kneževa i Donjeg Vakufa za  Mostar, da li bi stigao za jedan dan, s tim da ima 220km, jel prohodno, pozdrav?

Ja idem u trebinje.Da li postoji neki prevoz do mora (a da se ostane tipa 2-3 sata) i da se vrati ?  I koliko su karte ,gde se kupuju ? Jel se ide busem ili taksijem?

• Author

Idem dva dana u Sarajevo kombijem, za vikend a u nedelju bih krenula ka Mostaru...onda imam 6 celih dana za Hrvatsku a avionom bih se vratila iz Splita, mislim da to nije malo za neki basic obilazak

Ja sam pre par godina isla iz Trebinja do Dubrovnika, karta je bila oko 5 evra po smeru, ima par lokalaca koji voye autom po par ljudi se skupi, raspitaj se po gradu, bas svi znaju tu opciju