Jump to content

Featured Replies

Posted

Dal ima zainteresovanih? :smile: U principu bilo bi sjajno naci par ljudi pa da mozemo da podelimo troskove oko sojenice. 

Obavezno upoznavanje prethodno.

• 5 weeks later...
  • 2 weeks later...

Pozdrav ljudi, ja sam zainteresovan da provedem odmor na adi bojani, termin kraj avgusta / pocetak septembra. Isao bih svojim kolima, polazak iz Novog Sada. Imam 30 godina, veliki ljubitelj prirode, divljih plaza, nudista ( čitaj ne manijak), odgovaro bi mi i smestaj u nudistickom kampu ili nekoj sojenici na levoj obali Bojane. Ekipa bi trebalo da bude pre svega normalna u svakom pogledu, svejedno da li muska ili zenska, s tim da ako je muska i pripadnik gej populacije da svoju orijentaciju ne pokazuje prema meni... Cilj mi je odmor a ne raznorazne egzibicije... Ako ima zainteresovanih za zajednicko putovanje i podelu troskova puta i smestaja javite se... Posto ne bih ovde ostavljao broj telefona javno, pustite mejl ili poruku ovde, proveravam redovno... [email protected]

On 8/11/2018 at 8:27 AM, Marko_Novi_Sad said:

... s tim da ako je muska i pripadnik gej populacije da svoju orijentaciju ne pokazuje prema meni...

Pala sam u nesvestic od smeha :LOLLL::LOLLL:

treba nam sto pre jos jedna osoba  za iznajmljivanje sojenice!nas je troje.krecemo pocetkom sledeceg,ili krajem ovog meseca.flowers::