Jump to content

Featured Replies

Posted

Da li je neko odsedao ovde ?

Zeleo bi da odem na vikend ili na nedelju dana.

Trebaju mi preporuke za smestaj prvenstveno..a i svaki drugi savet je dobro dosao.

Pozdrav

Ne mogu da preporucim smestaj jer godinama letujem na Mitrovcu, al sve ostalo sto te interesuje oko Tare, narocito tog dela oko Mitrovca i Zaovina, to slobodno pitaj. :biggrin:

• 1 month later...
  • 1 year later...

Pozdrav narode,

molim vas za info - kakva je situacija trenutno na jezeru ZAOVINE?

Da li je voda iscrpljena, ima li smisla otici tamo na odmor?

Ako je lose - zamolio bih vas za neki predlog, nesto slicno u prirodi - za posetiti u povratku iz CG u prvcu BG-a... Mislili smo da kombinujemo B. Bastu, Kustendorf, Zaovljansko jezero...

Hvala

Cekaj, bitno vam je da li ima vode u Zaovinskom jezeru da biste se kupali u povratku s mora?! Ako vam je do lepe prirode, na Tari je ima i pored tog Zaovinskog jezera (koje je, inace, vestacko), recimo, ja volim Mitrovac, jer je dosta sumovit.

Podjednako lepa alternativa Tari bi bio Zabljak/Durmitor.

Pozdrav Dragance, hvala na odgovoru. Peace ?

Da, bitno mi je da li ima vode u jezeru - jer je totalno drugi dozivljaj - kada si kraj polupraznog-oskrnavljenog jezera u poredjenju kako tamo zaista bude lepo kada je nivo vode stabilan. Nije sve u kupanju... Plan je da to bude baza, pa odatle da se obidje okolina...

U svakom slucaju - razmisljam i o Zabljaku, no mislio sam Srbija ima toliko mesta.. Nisam stigao da istrazim.. Pa zato pitah, nesto posebno lepo za posetiti u zapadnoj i centralnoj Srbiji...

Mozda bi ti odgovarala Kamena Gora. U Srbiji je (kod Prijepolja), priroda je predivna (medju najlepsim u Srbiji), blizu je vodopad Sopotnice (lepsi od Nere/Beusnice), a tu je i misticni bor, ima i rafting na Limu. Smestaj jeftin.

Posecuju je uglavnom planinari i ljudi u povratku s CG primorja.