Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav Drustvo.

Otvorio sam account na ovom forumu da bih pokusao nekako da sprecim ove karte da mi propadnu. Naime, prodao bih 2 povratne karte za Pariz datuma 08.09.2018. - 11.09.2018. WIZZ-om. Ja bih regulisao promenu imena na kartama, a za cenu bi se dogovorili. Karte za taj period su dosta skuplje no sto sam ih ja platio a vecina letova je vec i popunjena. Stoga, pokusao bih da nadjem nekoga kome bi mozda ove karte koristile a da uspem da povratim makar neki deo novca - nadam se obostranom zadovoljstvu.

Pozdrav svima i super vam je forum.

Takodje bih bio zahvalan ako bi neko mogao da preporuci jos neki sajt gde bih mogao da se oglasim.

Hvala

I ja bih prodala svoje karte. Imam 4 povratne. Ukljucen I rucni I chekirani prtljag. Nije bitan datum I Nije bitna destinacija. 

Najbolje iskoristiti za one koji idu na duze destinacija tipa Tenerifi, Island, Dubai (iz bud).

• Author

Pozdrav priganica.

Ja sam shvatio da mi se ne isplati da placam promenu imena jer je 45e po osobi, po letu. Karte su originalno bile 30.000 rsd, obe, ukupno. Jedino ako se tebi isplati da ucestvujes mozda za deo promene imena, jer ako ne, meni se onda vise isplati da otkazem let . . .  :-/

@Fibonacci pozdrav, promena imena mi nije problem da platim, ali tu cenu karte svakako ne mogu da platim (jer mi datum nije idealan), molim te posalji mi kontakt tel ili kako da te cimnem. Hvala.

Edited by priganica
datum

22 hours ago, Fibonacci said:

Pozdrav priganica.

Ja sam shvatio da mi se ne isplati da placam promenu imena jer je 45e po osobi, po letu. Karte su originalno bile 30.000 rsd, obe, ukupno. Jedino ako se tebi isplati da ucestvujes mozda za deo promene imena, jer ako ne, meni se onda vise isplati da otkazem let . . .  :-/

Realno, jako je mala verovatnoca da ces uspeti da povratis novac od te karte. Mozda eventualno da promenis datum leta, uz doplatu neke takse, pa ipak odes u Pariz kasnije, ako ti je to opcija. A obzirom da je priganica vec pokazao barem neko interesovanje, bolje i da njemu ustupis za dzabe, nego da propadnu. Naravno, uz casicu razgovora i kriglu piva :pivoooo: Verujem da je bedak i da smatras da si na gubitku, realno, nije malo para, ali, vratice ti se nekad u zivotu, kad se najmanje budes nadao :smile: Provereno i dokazano :wink:

• Author

Drustvo, hvala na sugestijama.

Ja sam vec kontaktirao Wizz i receno mi je da 14 dana pred let mogu da povratim blizu 50% ulozenog.