Jump to content

Featured Replies

Posted

Radim u grckoj i blizi mi se istek 90 dana. Zanima me da li grci vode evidenciju komjuyersk ili preko ulazno-izlaznih pecata o boravku u sengenh. Naime ostao bih jos pa gledam solucije. Znam da je nelegalno i nemojte mi to pisati, hvala unapred. Zanima me da li npr vadjenje novog pasosa moze da resetuje tih 90 kako mnogi kazu ili npr da prijavim izgubljen pasos a uzmem dokaz iz hotela da sam bio gost posl 10 dana. Znaci zanimaju me sve solucije. Isto tako zanima me i koja je kazna za prekoracenje u grckoj od mesec dana. Hvala unapred svima

• 3 weeks later...

Idi na neki svercerski forum,pa se tamo raspituj za nelegalne radnje,kako da namerno prekrsis zakon neke zemlje.

Verujem da ce te uhvatiti (nisu njihovi panduri bas toliko naivni;neko je pre tebe vec probao tu "foru") i odrediti ti zabranu ulaska + novcanu kaznu (ne znam koliko se to krece,ali par godina zabrana ulaska sigurno i jos kazna od...ko zna koliko evra).

EDIT:

Pouka:ne radi to.

Edited by Laza GNR

• Author

Na tebi je da verujes na meni da probam. Iskreno ne bih pozeleo nijednom Srbinu ovo sto si ti meni. Ali zato smo i tu gde jesmo...

Edited by Ivkis

Koliko mi je poznato, iako deluje čudno, Grci su možda i najgori u EU po tom pitanju.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Probaj brate,pa javi kako je bilo.

Inace,ja ni jednom Srbinu ne bih pozelo da radi to sto ti radis.Sto kazes "zbog toga smo tu gde smo...".

Edited by Laza GNR

• Author

Ne bi pozeleo nijednom Srbinu da ne radi za vise od 300e u inostranstvu. Nisam ja retardu jedan dosao da se zezam ovde nego da radim jer u svojoj zemlji ne mogu da prezivim.

Moj komentar se odnosio (to,"da radis") ne bukvalno na posao (cime god da se bavis tamo),vec na to da namerno hoces da prekrsis zakon te zemlje.Na to sam mislio da ne bih nikome pozeleo.

Sljakaj ti tamo,nije to problem,al kad je red da se vratis kuci onda to ispostuj.A ne da sebi pravis kriminalni dosije.

Edited by Laza GNR

Od informacija imam to sto sam i rekao (zabrana ulaska+novcana kazna).

Ja kazem svoje misljenje - bolje da ispostuje zakon,nego da sebi pravi kriminalni dosije.Jel tako nesto smeta bilo kojoj razumnoj osobi?

Sem toga...vidis valjda malo i siru sliku svega toga.