Jump to content

Featured Replies

Posted

Da li neko zna koliko je komplikovano dobiti vizu za Izrael? Da li je bolje\lakse da idem preko neke agencije ili da vizu vadim sama? Sta je od dokumenata potrebno?

Hvala unapred  ;D

Jednostavno pozovi ambasadu i vidi šta ti je potrebno od dokumenata. Nije baš najjednostavnije dobiti vizu, ali mislim da nije ni spektakularno teško. Samo, ako planiraš da usput posećuješ i okolne zemlje, "o istom trošku", zaboravi na to. Imaš dosta podataka napisanih o svim mogućnostima na ovom forumu, pa prostudiraj.

• Author

Hvala. pregledacu forum. ja sam se vec zvala ambasadu, ali, naravno, osim spiska potrebnih dokumenata,oni mi naravno nisu rekli koliko je zapravo komplikovano dobiti vizu..tj. da li vredi da uopste pokusavam.  :?

Nema razloga da ne pokušaš da apliciraš za vizu. Koliko sam ja čuo, ako imaš svu potrebnu dokumentaciju, ne prave nikakav problem oko izdavanja vize. Nego, baš si rešila da proputuješ Izraelom, ili ostaješ malo duže, da nešto tamo radiš? By the way, na ovom sajtu i forumu ćeš naći mnogo putopisa, tipsa i tricksa, vezano za izraelske komšije (Sirija, Jordan, Liban, Egipat), jer su te zemlje naše glavno odredište, u tom delu sveta. Anyway, ako odeš u Izrael, lep provod, happy travels i javi nam kako je bilo!!!