Jump to content

Featured Replies

Posted

Ima li nekog ko je zainteresovan za putovanje u Zanzibar? Isla bih na jedno 2 nedelje, fleksibilna sam oko perioda. Imam 31 godinu, nepusac.

Cao, i ja sam za neko takvo putovanje. Zanzibar mi deluje super destunacija. Ako se dogovorite javite pa da idemo u vecoj grupi ?

• 3 weeks later...

Ćao svima! :mah:

Da li je i dalje aktuelna ponuda? :smile: Da li ste ustanovili neki termin kada bi vam odgovarao put? Ja sam zainteresovana, pošto sa svojom ekipom teško da mogu da se pokupim... Nova sam ovde.

P.S. još malo pa 28 godina, nepušač :smile:

Pozdrav

Ćao svima :smile: Ja bih išao na mesec-dva. U februaru sam bio u Nungviju, sad bih možda ubacio i Paje i Jambiani. Planirao sam sredinom novembra, ali fleksibian sam oko datuma. Pišite ako nekome odgovara slična varijanta, pa da se dogovaramo dalje :smile: 

nije lose ni sa agencijom.lakse je.mada ta tura za n.g. je skupa.pre ova za 28.01. to oko nove godine i za n.g. em guzva em skuplje.ako si za ovaj datum odma' se pridruzujem :smile:

• Author

Da imas pravo, vidim sad da ima jeftinijih. Meni krajem januara ne odgovara, pre bih mogla ovaj od 24.11. Ako jos ima mesta :biggrin: 

Ah, šta će vam agencija, mi smo jedino u stone town uzeli neki stan unapred da imamo gde da odemo sa aerodroma, tamo uzeli auto i obišli celo ostrvo i to u periodu koji je obuhvatio i praznike krajem decembra. 

Ako treba preporuka za rent-a-car agenciju recite :smile: 

Recimo neki hoteli koje smo planirali na istočnoj strani nam se nisu svdeli zbog ogromne plime - oseke na toj strani, pa samo produžiš dalje. Sa agencijom šta dobiješ to ti je.

da.tacno je to.osim u slucaju ako se nema saputnik,pa da covek ne ide sam nego sa grupom.mada i samostalno moze biti ok

Mislim da nije problem da stavim ovde, teško da postoji konflikt interesa u vezi rent-a-car na znz :smile: 

+255 744 860 186 , ZanCars se zove agencija, njegovo ime sam zaboravio, neki mlad dečko, dvadesetak godina, veoma kulturan i super priča i piše engleski. Pričali smo preko whatsapp. 

Nema tamo agencija gde kao odeš odabereš auto, nego svi ti dovoze, pisao sam sećam se još dok smo bili tamo o iskustvima sa rentiranjem, da ne ponavljam sada. Bili smo veoma skeptični, pogotovo kada nam se u Kimzikaziju prvi suzuki pokvario, medjutim došli odmah, dovezli nam novi, posle se dogovorili gde da ga vratimo, vratili nam depozit i sve ok, 

• 4 years later...
On 9/29/2018 at 6:52 PM, samsung said:

Ah, šta će vam agencija, mi smo jedino u stone town uzeli neki stan unapred da imamo gde da odemo sa aerodroma, tamo uzeli auto i obišli celo ostrvo i to u periodu koji je obuhvatio i praznike krajem decembra. 

Ako treba preporuka za rent-a-car agenciju recite :smile: 

Recimo neki hoteli koje smo planirali na istočnoj strani nam se nisu svdeli zbog ogromne plime - oseke na toj strani, pa samo produžiš dalje. Sa agencijom šta dobiješ to ti je.

Zdravo. Ja bih trebala nekoliko savjeta za Zanzibar . Idemo samostalno  na 10 dana pa ne znam da li je auto potreban i da li je sigurno da idemo sami da se vozikamo :) 

Sto se tiče smještaja da li ne potrebno ranije rezervisati ili kada tamo dodjemo , sto se tiče cijena,da li je skuplje tako ili booking ranije ? Hvalaaa

Zdravo, sada sam tek video notifikaciju  :shrug: 

Ne znam da li je auto potreban, svakako nije ako preferirate da se smestite na jedno mesto i ne istražujete mnogo, najlepše plaže su na severu i severozapadu. 

Ali ako hoćete da obiđete ostrvo mislim da je auto jedina opcija, a potpuno je bezbedno i što se tiče ljudi i saobraćaja. Osim u gradu jedinom koji postoji nigde nije gužva niti je rizično kao sada negde zalutaš pa te pojedu meštani :)  

Nema pravila oko reervacija šta je jeftinije, što ne važi samo za Zanzibar nego generalno. Neka moja teorija je da kanse reervacije recimo popodne za to veče, ako imaju mesta, budu jefinije nego unapred, mada nisam siguran da je to pravilo.  Sada kada nije peak sezone verujem da je svejedno. 

Ali ako hoćete da obilazite, onda svakako bez reervacje unapred, eto mi smo isto tako obilazili autom i iz auta rezervisali za sledeće veče.. 

Kao što sam već pre neku godinu kada je ova rema bila aktivna pisao, ne svidi ti se svaki hotel i plaža uživo kao što deluje na slikama,  pa zašto bi bilo šta ranije, ako planirate da se vozite.. 

Edited by samsung