Jump to content

Featured Replies

E, super su ti i ove ostale  fotke, mada se ono pomračenje i ne vidi kao pomračenje  :-)

:mrgreen:

• 2 weeks later...

Je l' neko zna da li jos ima tura za obilazak tvrdjave?

Ne, ali uvek se mozhemo organizovati kao i proshli put. Josh me je gomila ljudi pitalo kad ce se ponovo ici a tamo bez Ackete teshko da mozhemo jer poznaje teren bolje od graditelja, tako da ovaj upit prosledjujem njemu:

Oj Acketto, pitaju ljudi kad cemo u podzemlje. :)

gle! a nisam ni ja nikada bila tamo  :-(

al nemojte ici u narednih nedelju dana..

sachekajte mene..

(pitam se da li je kris bila.. humm.. svejedno, chekajte i nju)

btw Micowiny, sve fotke su stvarno super..

Teshko da cemo ici do sredine maja, tako da rachunamo na vashe sve-prisustvo ;)

Napravicemo specijalnu "Bela Lugosi-Boris Karloff" turu samo ya vas dve :-D

psst. jel mogu ja da budem freak guest na usputnom ispustu? znas kako mi sad curi nos, i crveni, jos ako uzmem sekiru i blatnjavu kabanicu od maratona iz 2000-te :)

Vidim da hocete samo devojke da vodite  :-D

Aj' sad ozbiljno, javite ako neko bude isao!

Elem...

Nije zanimljivo da nas ima milion ... proshli put kad smo ishli sa svim onim Tajlandjanima bilo je strashno bucno i ne toliko zanimljivo....

Manje ekipe su bolje... bar kontam da jesu...

Ja sam uvek za jednu setnju po katakombama ali nocnu!  :-D

Može da nas bude i milion, al da se obavezno ide noću i da nas Acketa vodi i u one spooky hodnike sa korenjem i zemljanim zidovima itd itd, a ne samo standardnu mainstream turu kao prošli put. I da, da svako ponese po bater-lampu :)

• Author

Da li ste za "silazak" ovok vikenda? Petak na ubotu ili subota na nedelju. Da se okupimo oko 22 "kod sata" i "sidjemo" na jedno 3-4-5 sati. Znaci obavezno baterijske lampe i par rezervnih baterija.

Osecam da ce se javiti malo ljudi tako da ce biti super.  :spot:

Ej, aj nemoj ovaj vikend, idemo u Nis.

Ajmo sledeci, pa na jednu nocnu setnju  :-D

Aj sa nama u Nis...

• Author

koliko se ostaje, da li se negde noci, sta treba poneti. koje su preporuke?

nakon 15.00 nisam na poslu.

telefon mi je 064 250 31 82 pa ukoliko neko ima da mi da par instrukcija neka me nazove.