Jump to content

Featured Replies

Teško ćeš WizzAir-om. Upravo su mi otkazali povratni let BG-RIM u periodu 23-27. april, a čujem da su otkazali sve u aprilu i maju.

Jel ima još neko da je bukirao let preko Wizz-a ovde?

Ima, eno nas na wizz temi. Meni otkazali povratni let (20.-30.4.)

Hoćeš uzimati povrat ili...?

Je li moguće iz Banjaluke do Rima u istom ovom periodu npr. vozom za neku sličnu cijenu? (Povratnu za dvije osobe sam platio 220 EUR). Nisam ništa istraživao jer mi ni na kraj pameti nije bilo da bi mogli otkazati letove.

Teško ćeš WizzAir-om. Upravo su mi otkazali povratni let BG-RIM u periodu 23-27. april, a čujem da su otkazali sve u aprilu i maju.

Jel ima još neko da je bukirao let preko Wizz-a ovde?

Ima, eno nas na wizz temi. Meni otkazali povratni let (20.-30.4.)

Hoćeš uzimati povrat ili...?

Je li moguće iz Banjaluke do Rima u istom ovom periodu npr. vozom za neku sličnu cijenu? (Povratnu za dvije osobe sam platio 220 EUR). Nisam ništa istraživao jer mi ni na kraj pameti nije bilo da bi mogli otkazati letove.

Ne znam, ne mogu da ih dobijem telefonom ceo dan. Ne znam kakvu alternativu nude. Mislim da ću tražiti novac i to hitno, kako bih mogao da kupim neke druge karte. JAT je samo duplo skuplji  :'( ali ja sam uplatio i smeštaj i sad mi se ne otkazuje nikako. Kopneni prevoz nije opcija, mnooogo sam daleko.

Pa gdje si, koliko daleko?

Ne znam ni ja još šta da radim. Možda ako mi ponude Temišvar kao opciju, ali mi je to skupo. Prokleti wizz, zamrziću ih iako se još nisam ni vozio s njima.  :psuje:

Niš.

Da odem do Temšvara treba doplatiti još 40 eura povratnu kartu, klackati se u kombiju satima i izgubiti još dva dana u oba pravca. Radije ću da platim povratnu kartu JATa 180 eur!

A da odes kopnom do Venecije, Trsta ili Milana, pa odatle da trazis neki lowcost let za Rim? To ti je mozda i pametnije nego da ides za BG.

Ako ode do Trsta bolje mu je da ide vozom onda jeftinije a tamo su vozovi brziiiiii.

Kako majke ti do BG do Temisvara 40e. Imas voz BG--VS 512din povratna, i posle Temisvarcem mislim da bese 8e povratna, al u svakom slucaju to ti je najjeftinije, jedino ako ides sa malom decom il tako nesto pa neces da gluvaris po Temisvaru i cekas let  ;)

Pa sad. Do Beograda je dva sata vožnje, do Trsta barem 9 sati i to bih opet morao za BG, jer nema iz Niša ništa direktno.

Temišvar je 40 eura kombi prevoz povratna karta iz BGa. Ja da idem busom do Beograda, pa vozom do Vršca, pa ko zna čime do Temišvara, pa da tamo čekam avion ... Pa nisam ja švercer, nego turista  :LOLLL:

Inače, hvala vam na savetima!

P.S. Idem sa devojkom, turistički, na 4 dana.

Pa sad. Do Beograda je dva sata vožnje, do Trsta barem 9 sati i to bih opet morao za BG, jer nema iz Niša ništa direktno.

Mislio sam na @Crixus Murmillo, on je iz Banjaluke.

A za tebe iz Nisa ima boljih opcija, idi iz Sofije ili Skoplja.

Temišvar je 40 eura kombi prevoz povratna karta iz BGa. Ja da idem busom do Beograda, pa vozom do Vršca, pa ko zna čime do Temišvara, pa da tamo čekam avion ... Pa nisam ja švercer, nego turista  :LOLLL:

Inače, hvala vam na savetima!

P.S. Idem sa devojkom, turistički, na 4 dana.

Vrsac i Temisvar su dobro povezani kad stize voz iz Bg-a imas tacno toliko vremena da na miru kupis kartu i udjes u voz za Temisvar koji te vec ceka tako da tu nemas cimanja nekog jel na istoj zeleznickoj bukvalno samo presednes, mislim ja ti kazem kako bi ti bilo najjeftinije  :) . Imas ujutro i uvece voz za Temisvar  :)

Mislio sam na @Crixus Murmillo, on je iz Banjaluke.

A za tebe iz Nisa ima boljih opcija, idi iz Sofije ili Skoplja.

Ma gledam Sofiju sve vreme. WizzAir-ov let u istom terminu kao što su mi otkazali je više nego duplo skuplji! Baš me zanima da li će mi ponuditi tu opciju, bez doplate ...

Skratio sam sebi muke i poštedeo se daljeg nerviranja - kupio sam karte AlItalie za isti termin.  :mrgreen:

Cena - 100 eur povratna.

See you in Rome  :mah:

Skratio sam sebi muke i poštedeo se daljeg nerviranja - kupio sam karte AlItalie za isti termin.  :mrgreen:

Cena - 100 eur povratna.

See you in Rome  :mah:

Evo sad sam i ja guglao Alitalijine letove - BG - Roma i stvarno si dobro prošao, to im je najbolja cijena u aprilu. Samo, imaš li kakve dodatne takse za prtljag ili još nešto?

U mom terminu je sve dosta skuplje, a i meni je fiksno od 20.-30. aprila (+/- koji dan). Najpovoljnija opcija mi je 255 EUR za nas dvoje, s tim da je iz BG dozvoljen prtljag do 23 kg, a iz Rima nije uključen u cijenu. Koliko bi me još oderali za dva kofera iz Rima do BG?

Edit: Pronašao sam i jedan round trip u kome su u oba slučaja uključeni i prtljag u cijenu karte. Samo me još nešto zanima, kada platim ovu cijenu, imam li još ikakav dodatni trošak? Ionako sam probio sve limite, posljednje što mi treba je još neki trošak :(

I da, mijenja li i Alitalia cijene svaki dan kao prokleti wizz, ili se sad mogu pouzdati u to da će cijena ostati ovakva kakva jeste? Ima li šanse da pribavim kakav coupon code za popust?

U ono što sam ja kupio uključen je prtljag u oba pravca. Nama je dovoljan jedan za dvoje u svakom slučaju. Sve je uračunato u cenu, nema doplata.

E sad, ne znam kakva je situacija sa promenama cena ... Ja nisam hteo da čekam više. Ne znači da neće iskočiti nešto još bolje.

Pa i nema izdavanja karte ovde, štampaš sam :)

Ja platio juče, sve je ok.

New fare brands offer more choice: once you have chosen the fare, you are immediately shown the total price to pay for the selected flight(s)  (including taxes and surcharges)   

U mom terminu je sve dosta skuplje, a i meni je fiksno od 20.-30. aprila (+/- koji dan). Najpovoljnija opcija mi je 255 EUR za nas dvoje, s tim da je iz BG dozvoljen prtljag do 23 kg, a iz Rima nije uključen u cijenu. Koliko bi me još oderali za dva kofera iz Rima do BG?

Kako prtljag nije ukljucen u cenu kod Alitalije?! Naravno da imas redovan prtljag i u povratku. A i to ti nije losa cena za 2 osobe. I nemas nikakvih doplata.

Kako prtljag nije ukljucen u cenu kod Alitalije?! Naravno da imas redovan prtljag i u povratku. A i to ti nije losa cena za 2 osobe. I nemas nikakvih doplata.

Odlična je cijena, jeftinije nam je nego sa wizzom (jer smo oboje imali veliki prtljag). Čekam druga sa Visa karticom pa da konačno kupimo karte. Jutros su promijenili cijene, nadam se da ne mijenjaju više od jednom dnevno  zvizhd

Prtljag nije uključen ako se vraćaš sa Jatom, a to je slučaj u većini letova.

Prtljag nije uključen ako se vraćaš sa Jatom, a to je slučaj u većini letova.

To prvi put cujem da se kupi karta kod JATa i da prtljag nije ukljucen u cenu. Odakle ti ta informacija?

• 3 weeks later...

Isplati li se zapravo taj Roma Pass? Traje samo 3 dana, dakle trebalo bi u kratkom periodu obići što više znamenitosti.

Kartu za metro ću ionako nabaviti odvojeno.

Vidim da je sad cijena 30 EUR što i nije tako malo.

Po mom mišljenju važi svaku paru. To smo shvatili, kada smo sa njom u posebnom brzom redu, ulazilili u Koloseum i Forum pored kilometarske kolone onih koji su čekali da kupe ulaznicu.

Isplati li se zapravo taj Roma Pass? Traje samo 3 dana, dakle trebalo bi u kratkom periodu obići što više znamenitosti.

Kartu za metro ću ionako nabaviti odvojeno.

Vidim da je sad cijena 30 EUR što i nije tako malo.

U svakom slucaju isplati. Dovoljno je da iskoristis ulaz u Koloseum i Forum (obavezno ovim redosledom) i jos jedan ulaz i da koristis gradski prevoz pa da si finansijski profitirao.

Da ne pricam u izbjegavanju redova koji su pred Koloseumom ogromni.

Ukoliko imas besplatnu kartu za prevoz onda je to druga prica.