Jump to content

Featured Replies

Ja gledam to ovako! Sirijska viza dzabe i nema cekanja u redu! Dobijes je za 2 dana! Bugarska jeste malo maltretiranje ali je dzabe! Osiguranje 5 evra! Karta BG-Sofija BUSom 15 evra, Sofija - Istanbul BUSom 15 evar ... dakle povratna 60 evra! Usteda 140 evra! Ako me neko pita da cekam ispred bugarske ambasade 5 sati i putujem 40 (oba smera) sati za 140 evra odmah bih prihvatio. Voleo bih da imam poso na kome bih zaradjivao 140 evra za 2 dana. To je 1. a 2. ovde promovisemo jeftina putvanja! Sto da koristi couchsurf i hospitalityclub kad moze da plati neki ekstra skupi otel za 500 evra nocenje??

И ја сам поборник јефтиних путовања, и наравно да увек покушавам да прођем што јефтиније, али НЕМА ТЕ СИЛЕ која ће мене да натера да станем испред Бурагске амбасаде и кумим их и молим за транзитну визу од 24 часа!

Бугари - ЗДРАВО  :death:

Турци - Јакшамлар ЕФЕНДИ !  ::arabia:

Наравно, треба имати у виду да ко год крене пут Истанбула, углавном наставља даље.. тако да, ако мене питаш, пре бих платио тих 135 еура више на том делу путовања и уштедео пар дана, јер су ми дани годишњег одмора много вреднији на далеком истоку него у Бугарској..

Drugari, hvala vam na savijetima. Voz će najvijerovatnije biti moja opcija. Let je van okvira budžeta, a evropske vize mi ne predstavljaju problem, jer imam hrvatski pasoš.

Neka vam je svima ugodno ljeto!!

Ove godine će mi biti četvrti put da idem u Istanbul (i dalje) i svaki put do sada sam odabirao varijantu voz i/ili autostop. Nijednom se nisam pokajao... Osim što je jeftino, meni je i veoma zabavno. Nekome više odgovara jedna stvar, nekome druga. Nema potrebe da se ubeđujemo da je jedna opcija univerzalno bolja od druge... to je kao rasprava o ukusima.  ;D