Jump to content

Featured Replies

Posted

Dragi svi,

Pošto sad imamo CMS, što u prevodu znači da je održavanje sajta postalo lakše i brže, nema potrebe da se svaki novi tekst ili dešavanje posebno najavljuje na forumu... od sada, sve će to biti redovno obznanjivano na naslovnoj stranici sajta. Naravno, sitnije događaje, kao raznorazne šetnje i okupljanja i dalje ćemo najavljivati na forumu.

Ukoliko ste juče posetili naslovnu stranicu sajta, mogli ste saznati da se naša izložba seli u Sremsku Mitrovicu... a ako je posetite danas, videćete i da je konačno dodat i kratak putopis sa prošlogodišnjeg uspona na Midžor, sa skromnih 10 meseci zakašnjenja...

Komentare putopisa više ne pišemo na forumu, nego odmah ispod teksta putopisa. I tako :)

Ево ја прокоментарисао и уметнуо неке линкове, кад већ Лазар неће. ;D

hmmm. al ako hocemo da dodamo zemlju??? ;)

vidim nema Saudijske Arabije  kiklop  a tela sam da dodam sta treba za vizu

dakle, medjunarodni certifikat o izvrsenoj vakcinaciji ::crazy: , 2 uplatnice, Obrazac 1, pasos, viza se izdaje iskjlucivo za putovanja verskog karaktera, predaje se u SUp Vozdovac u Ljermontovoj 12a, i dobija u kratkom roku (ako se dobije hehe)..

ajd zdravo  :mah:

• Author

hmmm. al ako hocemo da dodamo zemlju??? Wink

Ja hteo da ti napravim nalog i da ti objasnim, al kad nemaš vremena :P

Za Saudijsku - ja sam čuo da je za ta "putovanja verskog karaktera" potreban i neki dokaz da su verskog karaktera, neka potvrda od Muftije, od lokalne islamske zajednice, tako nešto. Inače bi mogao svako da ode i predstavi se kao hodočasnik. Sad, ne znam da li je to zaista tako... al ako jeste, onda nam ta informacija nije posebno korisna :)

E... o ovome sam se raspitala na licu mesta tj u Jordanu.

Ako krenete kopnom za Dubai, Kuvajt, Oman, Katar... znaci mesta gde morash proci kroz Saudijsku Arabiju dobijas 7 dana tranzita u jednom pravcu i 7 dana nazad.

Do Dubaia bus ide 3 dana sto znaci da imash 4 dana tamo i 4 dana nazad da provedesh u SA.

Treba vam viza odredista i povratna karta.

Malo preskupo ali ako zelite da vidite Riad ili neko drugo mesto... zashto da ne?

;D