Jump to content

Featured Replies

Hm.

Skidam kapu na energiji i kilometraži. Ali mi nije bilo baš zanimljivo da čitam. Zvuči mi nekako turističko-štreberski. Aerodrom-taxi-hotel-muzej i tako to. I onako mnogo je taksativan u tekstu, uopšte ne stičem utisak da uživa dok skita. Ili je problem u tome što nam se ukusi razilaze, što mene kolonijalni drveni balkoni, ogromni križ na vrhu, najpoznatije shopping ulice i vjerske procesije baš i ne zanimaju ? Šta kažu ljudi koji su mu bliži po ukusu ?

Naravno odmah sam kliknula na blog o Africi... gomila nepotrebnih stvari kao sto su:  u koliko sati je gde stigao, kakvi su putevi, kako su bili ljubazni u ambasadama, da je net cafe nize od Marokanske narodne banke, da je kupio maramu koju su mu obmotali oko glave na marokanski nacin, kako se istushirao u sobi u hotelu ... nazive svih ulica... u jednom trenutku sam ocekivala da ce napisati da je u 11:30 po lokalnom vremenu podrignuo ali se niko nije osvrnuo.

Ne kazem da nema korisnih informacija ali ima gomila beskorisnih koje bukvalno gushe one korisne.

• Author

Ukusi su razliciti nekome se svidja a nekome ne.

Ne postoji blog ili putopis kome se ne moze naci neka mana. Uvek ima nesto sto nedostaje ili slicno ne samo za njegove tekstove nego za sve. Poenta je da je neko sa respektabilnim iskustvom seo i napisao nesto kako bi podelio sa drugima.  Mene gusi tolika kolicina teksta na jednoj strani. Mislim da to treba da bude mnogo preglednije ali je i ovako ok.