Jump to content

Featured Replies

Posted

danima pokusavam da nadjem neke "low cost" letove do Kube, koliko god to bez veze zvucalo, ali nista ispod 1000 evra sa taksama...

Isla bih sredinom jula do sredine avgusta i, naravno, u to vreme ne mogu da nadjem ama bas ni jedan let ni iz koje evropske zemlje, jer mi je krajnje neljubazna teta iz Putnika rekla da oni ipak nisu dobili avion tako da nista od direktnih letova Beograd-Havana koji su trebali da budu do 500 evra.

AKo neko planira da ide u isto vreme ili ako ima neku ideju, da taj put ispadne do 600, eventualno 700 evra...bas bi mi znacilo...

Nemoguce je iz Srbije leteti do Kube u spicu sezone po ceni od 500 - 600 e,moglo je jedno vreme po 900 e ali negde u oktobru i novembru.Mozda moze iz Nemacke da se nadje aranzman od 1000 e sa hotelom ali ako pritom dodas da moras izvaditi sengen i otici do Minhena opet dodjemo na isto a to je da iz Srbije nemozemo otici ispod 1300-1500 e u zavisnosti od hotela.

• Author

Cruela hvala za sajt ali i dalje su cene otprilike iste...

nista, na leto neka druga destinacija a kuba ce da se odlozi za novembar...iovako je u julu pretoplo sa mnogo kise [tesim se.. :)]

Neke turisticke agencije imaju ponude od 1199e i 1300e a ceka se individualni polasci Beograd-Havana.

Jos jednu sitnicu treba da dodas na te cene a to je aerodromska taksa koja je izmedju 200 e do 250 e.

Zak ne reklamiramo ovde turisticke agencije i njihove ture vec pokushavamo da pomognemo devojci kako sto jeftinije da stigne do Kube. Zbog toga je tvoj post moderisan.

Drugim recima, Kuba kao poprilicno izolovana zemlja sveta sa svih strana je trenutno skup sport.. ali uvek moze da se nadje nesto povoljno samo treba biti uporan.

OK,najeftinije da se stigne do kube 1199e + 250e takse,dok se ne otvori redovna linija,jel zna neko za jeftiniju varijantu.

Evo ti Kuba za 904 eura e sad ne znam da li je sa taksama.

Pogledaj na ovoj stranici :

http://www.odklop.com/

Ovo su ti Slovenci

Edit: Sad tek vidjeh da su to ponude last minut! Zamisli 904 eura avion + hotel!

Ne znam koliko ti to moze pomoci, ali ja sam leteo u julu 2007. iz München-a za Varadero za 450€ povratna karta !!!!!!

Kartu sam kupio preko sajta www.ltur.com/at . Fora je u tome sto sam leteo 5.jula, a kartu sam kupio 27.juna, tako da ako imas zivaca da cekas ili ako ti nije problem da kupis kartu i krenes na Kubu u roku od 3 dana onda smko nasli resenje  ;)

Pogledaj sajt i ako mogu jos nekako da pomognem, slobodno pitaj.

• 3 months later...

Na www.condor.de je u toku ponuda koja traje do 5. jula. Povratna karta Frankfurt - Havana - Frankfurt kosta 498 evra sa svim taksama, za odlazak 25.08 i povratak 15.09. Postoji jos ponuda, pa ko voli nek' izvoli.