Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav svima.

Javaljam se iz BiH-a i naravno kao i vi svi volim putovati. Jos kao dijete obilazila sam staru Jugoslaviju, a kad sam porasla pocela sam ici i po Evropi, Aziji i Africi. Moje zadnje putovanje bilo je na Mauricijus, a zelja mi je da iduce godine dobacim i do Balija, Tajlanda ili Vijetnama (ovisi gdje se bude moglo). Tu imam uvijek velik problem: u nalazenju saputnika (bez obzira koliko destinacija daleka bila).

Palo mi je na pamet da putujuci svijetom i otkirvajuci tuđe ljepote prirode, ni sama ne znam kako treba ljepote BiH-a , a ima ih i te kako. Volim istoriju, interesantne su mi gradjevine koje su ostale od nekih naroda, ali isto tako volim i prirodu.

U BiH-a ima puno lijepih mjesta, pa sam mislila da napravim jedan tour kao backpackeri, koji bi pocinjao iz Zenice (tu je Bobovac) a onda bi isao prema Hercegovini, Ljubuskom, Hutovom blatu i rijeci Tari (svratila bih na rafting), a onda bi se uputila po Hrvatskoj, pa bi isla sve tamo negdje do Istre itd......

Po Srbiji sam puno putovala i ta putovanja su bila skorasnja...

Da li bi se neko htio pridruziti?

P.S. Izvinjavam se sto temu postavljam ovdje, stvarno ne znam gdje cu je staviti  ;D

• Author

Posto sam ja nova vidjela sam da je postavljena tema na forumu "Za nove članove". Pročitala sam je s paznjom kao i sam pravilnik foruma, no, moram da reagujem ako je upuceno meni.

Dakle navedeno je da su se na forumima pojavili novi clanovi koji sami organizuju ture u srvhu da naplate iste. Mozda nisam bila dovoljno jasna, ali ja TRAZIM SAPUTNIKA KO JE ZAINTERESOVAN ZA ISTO a ne nekog kome cu uzet novac.

Takodjer sam otvorena za suradnju i za sve druge ture ne samo ovih krajeva vec i svih drugih sirom svijeta. Isla sam preko mnogih agencija sto iz Bosne, sto iz Srbije. Sebe smatram svjetskim putnikom, a ne nekim ko ide po forumima i zaradjuje na ovakav nacin. Imam ja posao, dobro plaćen!

Pozdrav.

Hmmm...

Kako da ti kazem... iz tvog prethodnog posta kao i svih ostalih 5 postova, sasvim je jasno da nije namenjeno tebi  ;)

A i ta poruka novim clanovima je najdobronamernija... cisto da bi se omogucilo funkcionisanje foruma u skladu sa neprofitnom i antiprofitnom politikom kluba.

:mrgreen:

• Author

Ok. Izvinjavam se. Osjećala sam se prozvanom.  :-\

Ne, nikako nije bilo upuceno tebi.

Svi postovi tog tipa su moderirani a mozesh i sama da vidish da tvoj post nije promenjen od strane administratora.

Cim dam otkaz idem sa tobom po staroj Jugi

;D