Jump to content

Featured Replies

I Costello i ja sa jos nekoliko ljudi (od 2 do 6, broj je nedefinisan i ostaje takav) idemo vozom...

A koliko se secam, vazi i vikend popust od 30%, samo je pitanje od kada tacno? Od koliko sati? Zna neko?

:mrgreen:

Odlicno... 100 po 100... stici cemo do tamo  ;D

Ozbiljno, imamo bar dve etape koje su manje od 100km, a onu jednu preostalu mozemo da izracunamo pa da kupimo karte do nekog sela i od sela... ako je vec tako. 

Druga stvar: ako u BG-u kupujemo karte u 02.00 AM, šalteri neće raditi. Da li se popusti mogu dobiti i u vozu, il valja kupiti kartu ranije?

Otkud ti do da nece raditi? Inace, popusti se mogu dobiti i u vozu, ali svakako placas odredjeni penal jer karta nije kupljena na salteru.

...i onda se dogovoris sa kondukterom da ti ne pise kartu nego das pare njemu... pa opet izadje kao sa popustom...

...nego bre Mpetrovicu, ides li ti sa nama?

Da li sam utripovao da ne ides ili stvarno ne ides?

Otkud ti do da nece raditi?

zvanično radno vreme zgrade ž stanice je do ponoći. barem je tako bilo pre nekoliko meseci kada je bilo jezivo hladno, murija po gradu vijala one simpatične momke koji su smatrali da nezadovoljstvo zbog jednostrane nezavistnosti treba izražavati kroz demoliranje beograda, a ja pokušala da ne budem direktno izložena svemu tome nego da voz u 00:30 sačekam unutar zgrade. dobila sam, umesto te mogućnosti, tiradu ne baš najprijatnijih i najpristojnijih reči, i to blagim tonom koji je naveo policajca iz stanice milicije da izađe i vidi šta se zaimesveta dešava. al zaista jeste pisalo na nekom papiru kojim su mahali da je radno vreme do ponoći. a i ja luda što pokušah da prekršim gvozdeni red, rad i disciplinu, te svetle ideje vodilje naših železnica.

no, moguće je da je to bilo nešto privremeno, mogu da odem do stanice danas da se raspitam ako hoćete. smislite jel treba i još nešto da ih pitam pa ću prošetati popodne.

Је л' списак људи који иду тајан или је нека друга фора у питању? ;D

БТЊ. За петак, они који хоће да чине претходницу, отприлике договор за сада је да се креће из БГ-а бусом у 18ч, а они који крећу из НС-а, то је бус у 17:20ч.

Нека ме спавач дебели исправи ако грешим нешто. :)

znaci, definitivno se krece sutra u 18 iz bg? da znam, da kupujem kartu? btw, taj bus stize u vrnjacku banju u 21 po redu voznje ako sam dobro video...

vidimo se :blob:

no, moguće je da je to bilo nešto privremeno, mogu da odem do stanice danas da se raspitam ako hoćete. smislite jel treba i još nešto da ih pitam pa ću prošetati popodne.

Zvao sam zeleznicku da pitam do kad rade salteri, rekose svu noc. Pitao sam jel sigurna, onda je pitala koleginicu da li rade svu noc, a ova je potvrdila :)

znachi lazare, abote i ostali, nalazimo se na z stanici u novom sadu u petak u 20 i nesto h? jel tako?

znachi lazare, abote i ostali, nalazimo se na z stanici u novom sadu u petak u 20 i nesto h? jel tako?

poslednji voz iz NS za BG kreće u 19:50 :)

Резервисао карту за аутобус превозника Морава који из Новог Сада креће у 16:20, а из Београда у 18:00. Так'о сам рек'о и резервисао, па ако неко хоће исто нека и каже ово исто. :hihi:

• Author

A jel su ti rekli da morash da kupish kartu najkasnije sat vremena pre polaska autobusa inace ode tvoja karta i mesto za Vrnjacku Banju ali bez tebe...  :hihi:

tako je bus za Banja Luku 'teo da ode bez mene ali mu na srecu nisam dala.

Znaci najkasnije u 17:00 morash da dodjesh po kartu.  ::crazy:

Jel ima mozda jos neko ko bi krenuo ranije iz NS-a u petak, dakle tim busem od 16:20?

Ваистину за сат времена раније, тако ми рекла тета на шалтеру. :P

Taj bus do banje, u 16.30h iz NSa i 18h iz BGa, stiže tamo u 21.30h,. iz NSa mu treba 5 sati, a iz BGa 3,5 sati putovanja..

Taaakooo.....

ja, ne samo rezervisao, nego i kupio kartu!  :P

'e l' treba da se najavljujem i telefonom ili je dovoljno da se prijavim ovde da stizem u 21.30?  :)

poslednji voz iz NS za BG kreće u 19:50

Drago mi je da je gosn. Kostelo rešio da do kraja ostane veran svom liku :)

Uzgred, na sajtu železnica piše da poslednji voz za BG kreće znatno kasnije, tj. u 22.20... a u BG stiže koji minut posle ponoći. Sad, dal je ta informacija tačna, pitanje je...

e, pa, oni to menjaju svaki čas. jednom prilikom mi je teta rekla "na sajtu? pa, sajt je sajt, a život je ovde". najbolje proverite na stanici.

a u bg, proverila sam za šaltere, zaista kažu da rade celu noć. vikend popust ide od petka u ponoć do nedelje u ponoć, na relacije manje od 100km. a grupa ima 30% popust, pod grupom se podrazumeva 5 ljudi...

• Author

It has been said...

Zeljin ce ove godine videti Marinu

:dance:

ima li idje junaka za megdana?  :hihi:

drugim recima... hoce li neko sutra da stopira samnom?

;D

Можда и 'оће, ако научиш правопис, јер се са мном пише одвојено. :hihi:

Je.o vas pravopis! Elem ... drugari ... meni ce trebati jedna vreca za spavanje i jedno do dva mesta u satoru! Ja naime imam 4 vrece za spavanje i sator za dvoje ali ... vrece sam vec podelio ljudima koji idu na zeljin, jednu ostavio za sebe ali mi je brat uzeo juce :-( ... a mesto u mom satoru sam takodje dao drugima ...  :-( So ... el me prima neko?