Jump to content

Featured Replies

Puj i za nas!

Tesko je na pos'o doci posle divotne planine... Mislim da cu da trazim posao shumara ili tako neshto  :)

Bash je bilo vrhunski!

Ajd pa se vidimo prvom prigodom! Ziveo budjav lebac!  :kamp:

bilo je super, samo mi je zao sto nije vise ljudi ostalo sa nama za povratak. vodili smo vase ljude drugom stazom i pokazali im znamenitosti planine... :) no, sve u svemu, bilo je predivno. i ne zaboravite da ste uvek dobrodosli u nase krajeve (na vino, rage i ostala druzenja)  ;D8-)

poz za etiopljane ;)

Ево испавах се и ја. :banana:

Било је феноменално, добра екипа + добра ракија први дан и добра екипа + лоша ракија други дан је кључ за успех свега. ;D

Организација је била добра, све честитке Мањи. Успон је био хардкор, ал' шта је то за нас. ;D

Екипа одлична - к'о и увек, ту нико ништа није ни сумњао. Буђав лебац нам је остао кад смо дошли у БГ (мени остало парче у ранцу). Ја сам у шатору спавако к'о коњ, баш ми било добро, ваљда зато што волим хладноћу па сам спавао у гаћама. :D

Не знам шта још да напишем овом приликом, тренутно гледам фотке и склапам панораме. ;D

poz za etiopljane ;)

И ми поздрављамо тебе и цео ЕКО клуб Жељин који нам је показао лепоте краја и другарски се понео према свима. clap

Није било лако провести 10 сати у мокрим патикама и приде корачати уз и низ брдо. Ноге су ми биле к'о крофне. Овом приликом посебно хвала Марини, која ми је дала њене суве патике да се вратим кући, с обзиром да чим сам осучио моје кад сам сиш'о с планине, упадох у поток. :hihi:

Тако да Марини овом приликом опраштам 1/2 пакле пљуга што ми их је попушила прво вече. ;D

Кључне речи: Спавач је Дебео, Чивитли је будала. :P

Јој, не мерем сада више да пишем, ај' после можда саставим неки рипорт ди ћу написати и неке масне детаље. ;D

Eo i ja da se javim, probudih se zhiv, zdrav, chio i veseo  ;D

Prelepo isqstvo, odlichna ekipa, fenomenalna priroda....shta reci, koji ste bili, videli ste, nema tu shta puno da se pricha.

Svaka chast momcima iz Eko kluba Zheljin, koji su se pokazali kao pravi profesionalci, kako na usponu tako i na spustu, koji je posle onakog hardcore pentranja, bio melem za ochi i dushu. Mi, malobrojni koji smo ostali na vrhu se stvarno mozemo osetiti privilegovanim i pochasceni predivnim predelom kroz koji smo vratili

(kao i gigantskim pechurkama koje ce za koji sat da zavrshe u mom stomaku :eat:  )

(kao i Jelena koji je dobila prelep buket cveca od jednog od momaka iz Eko kluba  serenade )

Hvala Jah-u i zastavi Etiopije, jer da njih nije bilo, teshko da bih izdrzao sve napore  :banana:

Takodje veliki pozz za Duleta, kolegu hardkorovca i admina :)

Eto mene kod vas opet, za koji vikend.

zvizhd...budjav lebac njam njam njam njam...  zvizhd.....

Ево изгледа да сам први са фоткама:

http://www.photoblog.com/markoa/2008/05/23/

http://www.photoblog.com/markoa/2008/05/24/

http://www.photoblog.com/markoa/2008/05/25/

Сјајно дружење и авантура... успон и силазак јесте да нису били лагани али ни не треба да буду :) На крају свакако остану утисци од занимљивости шуме, орошене траве и жбуња, букви, грана, пузавица и потока :)

Хвала водичима и Мањи на доброј организацији :)

Одличне фотке. clap

Ја моје још сређујем. ;D

Stigosmo i mi... doduše dan kasnije, al bar upotpunismo doživljaj domaćim kajmakom kod Manjinih babe i dede :) Vrlo mi je drago što su reakcije ovako pozitivne... dok smo se svi treznili uz onu strminu nisam sa lica mogao da pročitam da li preovladava bol ili zadovoljstvo... gomila mokrih ljudi koja u po noći šljapka kroz potoke i natapa se vodom sa šikare da bi zatim sat vremena stajala na ledenom vetru... ako to nije Entuzijazam, onda ne znam šta jeste  teg

Razmisljam da li da se zapljunem i ja, jel ako neko dobaci puj pike ne vazi, sta cu onda :roll:

Posto me je Sloba provalio da se javljam dva dana pre i dva dana posle planinarenja, moracu da promenim taktiku(ovo sada se ne racuna :)

za petak  pijjj

Slazem se sa bjutijevim zakljucima:)

Muzicki performans je bio sjajan... :music: kao i Manjina organizacija...

Hvala EKO klubu Zeljin na spustu i buketu :)

jeste entuzijazam, definitivno!

Aj, da ne krenem ponaosob, onda cu napisati vise od bjutija :D

pozdrav...

Takodje veliki pozz za Duleta, kolegu hardkorovca i admina :)

Eto mene kod vas opet, za koji vikend.

zvizhd...budjav lebac njam njam njam njam...  zvizhd.....

uvek si dobrodosao. bilo ko od vas :)  :pivoooo:

EeeeHEEEeeJ, LJUDINE !! = ŽILAVI STE VI, tooo voolim !! :-)

Baš predobro što su utisci tak pozitivni !!,.i moji su - DAKAKO_SVAKAKOO!!

Hvala vam na tim čestitkama za organizaciju, bilo je nimalo lako, ali vredelo je,..

Nego, HVALA VAMA što ste svi bili tako lepi !

hvala za snimak :) super je  clap

jel ima jos neko one snimke koji su pravljeni?

a i fotografije nisu na odmet.  klanj::

Fantastično! Što se mene tiče, naša verzija je BOLJA od originala... izgleda da se svi nekako pronađosmo u tom buđavom lebu... :)

PS

Dođemo Iva i ja danas kod mene u Novi Sad, a u kući ničega za jelo sem... hleba od pre pet dana! Na svu sreću, tu je toster...  njam njam njam njam njam.....

hvala na svim slikama, sjajne su. posebno one sa vrha na kom nisam bila. :( posebne pohvale svircima, nisam ni sanjala da didz i dva komada perkusija mogu tako dobro da zvuce. svaka cast manja!

Још нисам аплоадово све фотке, ал ево за сада неких панорама што сам склопио:

http://www.uzelipapoludeli.org/beauty/album/index.php?album=zheljin/

Ускоро на овом линку све фотке, којекуде. ;D

Постављене су све фотке, нису неке, ал' панораме су испале кева. ;D

kao i obichno, najsladje, tj ja, na kraju!

sve je vec recheno, odlichan vikend, od resetovanja i sumanutih diskusija kombinovanih sa akrobacijama prvo veche ;) do onog laganeze spusta nas nekolicine sa ekipom iz EKO KLUBA ZELJIN (momci, svaka chast), zastava i suljpa, muzika i pozitiva...

vidimo se debeli ljudi!

i ti chi!

i svi da dodate sirotu jelenu na fejsbuk!

Jelena ja nemogu da te nadjem na facebooku ... mnoge ne mogu ... to trazenje mi ne ide bas ... aj nadjite vi mene ... na listi prijatelja kluba putnika srbije sam ... ime mi je jednostavno ... Kika! :-)

Uki kralju :) hvala na ovako divnim slikama...

sve je vec recheno, odlichan vikend, od resetovanja i sumanutih diskusija kombinovanih sa akrobacijama prvo veche ;) do onog laganeze spusta nas nekolicine sa ekipom iz EKO KLUBA ZELJIN (momci, svaka chast), zastava i suljpa, muzika i pozitiva...

ljudovi, svaka cast i vama! druzenje je bilo fenomenalno kao i sve ostalo.  :banana:

i ne zaboravite da ste uvek svi dobrodosli na nase podrucje, individualno ili all together!!!  :dance::pivoooo:

• Author

Kao i uvek, odlicno drustvo, odlicno zezanje, pevanje, lutanje, odlicna planina, ... dodushe losha rakija... ali oprosticemo.  ;D

Nadam se da se vidimo uskoro negde....

;D