Jump to content

Featured Replies

• Author

... dodushe losha rakija...

preciziraj na koje veche mislish!

u petak vece smo pili medovacu koja leci sve boljke  klanj::

u subotu smo pili rakiju od koje dobijas gomilu boljki kao sto su glavobolja, bol u stomaku, mucnina, Alchajmer....

:hihi:

[glow=red,2,300]PAŽNJA PAŽNJA :[/glow]

[glow=red,2,300]OSTALO JE JOS MAJICA KPS-a [/glow]

sa natpisom: NOĆNI USPON NA PLANINU ŽELJIN, maj 2008.

veličine: M

cena: 300 dinara

Javiti se meni ( Manji ) na Personal Message, pa cemo se dogovoriti oko preuzimanja .

Stvarno su fam slike fantastične  clap.gif' alt=':clap:'> mogu da zamislim kako vam je bilo gore  :kamp:

Ако ти нешто значи - било нам је фантастично. ;D

Evo da se javim... ;)

I meni je bilo super, reklo bi se potpuno neocekivano :)

Unapred se radujem nekim skorim akcijama, poz svima!

hej :) ja pronasla svoje sifre za forum, juhu! sad ne moram samo da citam (eh, da otvorim drugi nalog... ne ne), mogu i da se javim...

... i da kazem da mi je bilo fantasticno :D

i da sam odusevljena i akcijom i atmosferom i vrnjackom banjom... (svaka cast manja!!) iva, hvala na pozivu, trebalo je jos ranije da te poslusam i pridruzim se akcijasenju!

pa eto, mozda vam se uskoro ponovo pridruzim u nekoj akciji ;)

ahahahahah :D :D :D genijalno! spavac je zarazan. nije uopste bila u pitanju rakija, nego on!

bjutoleon nema fajrvajr!

ako neko ide iz BG za NS mog'o bi mi doneti od njega kasetice pa da grebujem...

Изгребовано бре, ал због недостатка времена, монтажа неће скоро. :stupid:

Ma montiraj ti jedared, a sad samo okachi budjav didzeridu lebac na youtube

Podržavam!

Inače, ja sam tek sad primetio onaj tekst o Željinu na naslovnoj strani... mislim da je sve već dosta dobro opisano. Da li to znači da nećemo sastavljati tekst kao prošle godine, od strane više autora?

Inače, ja sam tek sad primetio onaj tekst o Željinu na naslovnoj strani... mislim da je sve već dosta dobro opisano. Da li to znači da nećemo sastavljati tekst kao prošle godine, od strane više autora?

Onaj tekst je na brzaka, čisto da imamo nešto... ako želite da se razmašete, mogli bismo da sastavimo i pravi putopis. Kako vam volja :)

Ево видеа, тј. изведбе Буђава леба на Јутјубу.

Одмах објашњење: Све је овако сецкано и замрљано зато што је снимано неким буђавим ноћним модом на камери, ал' бар се солидно чује. ;D

Немојте ме спенковати, кад монтирам видео надам се да ће боље бити. :spot:

Evo jedan snimak sa naseg aFarata ... nije da se nesto vidi ali se isto solidno cuje ...

serenade

zvizhd

:banana:

Ево видеа, тј. изведбе Буђава леба на Јутјубу.

Одмах објашњење: Све је овако сецкано и замрљано зато што је снимано неким буђавим ноћним модом на камери, ал' бар се солидно чује. ;D

Немојте ме спенковати, кад монтирам видео надам се да ће боље бити. :spot:

Iskreno rečeno, ja ne mislim da može bolje....

Ovaj snimak izgleda tačno onako kako se ja sećam tog događaja.  ::crazy:  pijjj:death::spot:

• 2 months later...

Аконеког занима, измонитрао сам видео са Жељина, па реците каки је:

http://www.uzelipapoludeli.org/bjuti/modules/smartmedia/clip.php?categoryid=3&folderid=13&clipid=61

Напомена да, из непознатог разлога, не ради у Опери и Сафарију, дакле само Фајерфокс. :king:

Ако прође Лазареву цензуру, било би занимљиво видети видео на насловној страни сајта, можда новопридошли виде како се ми повремено забављамо. ;D

Иначе, видео траје 25+10 минута отприлике, а ово +10 је говор са промоције Клуба и отварања изложбе путничке фотографије.

Све грешке, којих вероватно има доста, задржавам за себе. :fool:

Сада је исправљен баг и ради и у Опери и у Сафарију и у Експлореру.  :P

Никаке реакције људи који су били? Што сам ја који мој се цимао да што пре избацим фајнал верзију? ;D

Није довољно, мора то гласиније. :D