Jump to content

Featured Replies

On 4/2/2008 at 9:34 PM, beauty said:

Јесте да је ово волонтерски, ентузијачки и шта ти ја знам подвиг, ал' не треба заборавити да у случају неке несреће одговара организатор, а то је КПС.

Aman-zaman, nije ovo ekskurzija sa plaćenim all-inclusive.... mislim da je jako bitno da se ljudima jasno kaže da su sami odgovorni za sebe. Dakle, da u formularu stoje neki "uslovi učešća" i da u njima piše nešto u stilu "Klub putnika Srbije poziva sve učesnike okupljanja da se dobro pripreme za ovaj poduhvat i da se ponašaju odgovorno. KPS ne preuzima nikakvu odgovornost za stvari od vrednosti, novac, opremu i ostale stvari koje učesnici ponesu sa sobom. Takođe, KPS nije odgovaran za bilo kakve povrede koje nastanu usled učešća u ovom okupljanju." I da pored toga stoji "polje za štikliranje" kraj kojeg će pisati "razumem i prihvatam navedene uslove učešća".

smartass

Trebalo bi poraditi na formulaciji - ovo pišem u žurbi - ali svakako bi poslužilo kao prevencija nesporazuma i glavoboljnih diskusija....

Ma kakvi shatori i vrece, to nek se svako snalazi za sebe, proshle godine niko nije umro ni od vetra, ni od gladi...

Oshtampamo 8763473466753 a4 izjava gde svako potpishe da je odgovoran za sebe, da u sluchaju da mu otpadne glava ni na koji nachin nije kriv klub putnika, i gotovo...

30 -> 80 -> ?

koliko ljudi se ochekuje?

30 -> 80 -> ?

koliko ljudi se ochekuje?

Dobro pitanje. Ja nemam pojma... možemo na naslovnu da stavimo poll sa pitanjem "da li ove godine idete sa nama na Željin" pa da ljudi glasaju sa da ili ne :)

Možda pomognu statistike posećenosti sajta:

Februar 2006: 5.156 poseta

Februar 2007: 9.764 poseta

Februar 2008: 23.121 poseta

Naravno, to ne mora imati veze, al eto, ne mogu ništa pametnije da smislim.

Приметном расту посета допиноси прелазак на ЦМС. Ал' то није све. Када би Лазар хтео да послуша неке од мојих савета, посета би се дуплирала. ;D

Ех, сада.. људи ће бити, ал' опет питам да л' је паметно водити Курту и Мурту по сваку цену, тј. да ли је потребан квалитет или квантитет или између нешто? :P

Imamo destinaciju ... a koji je datum?

Mozda vikend 17/18 maj? Pre toga su izbori i maraton... na taj vikend pada noc muzeja... ili naredni vikend, 24/5 maj?

Када би Лазар хтео да послуша неке од мојих савета, посета би се дуплирала.

Nece ti se ostvariti san da se na forumu dozvoli postavljanje slika  :ll: Kad smo vec kod posecenosti sajta, sigurno bi doprineo i link na srbovanju, koji nam obecavas vec godinu dana :tt:

24/25 zvuci ok

koliko da se obaziremo na vremenske prognoze? ili da idemo s verom u lepo majsko vreme...

Биће линка, биће, ал' не верујем да ће ти само тај један користити. ;D

фора је у комплетном систему, да људи дођу преко Гугла, тј. мрежа кивордова, линкова, информација, фотографија, рсс фидова и слично.  :fool:

Што се тиче датума.. логично је да је боље време што мај више одмиче, али 25. мај је дан младости, а ја нећу да пропустим штафету. :happyyy:

Ne moraš da je propuštaš, možeš da je nosiš na vrh Željina!  :blob:

Одлична идеја!

Да направимо неку КПС бакљу која ће да светли у ноћи и да је забодемо на врх! И да раширимо заставу клуба (ако постоји, ако не постоји нек Марина исплете нешто на брзака). ;D

i ne samo to...

treba da smislimo konstrukciju ili kostim nogorosa kojeg cemo nositi sa sobom na vrh.  :fool:

Да направимо неку КПС бакљу која ће да светли у ноћи и да је забодемо на врх!

Već vidim kako gori planina... a da ponesemo tamo na vrh nešto manje opasno? Plišanog medu? :)

Ili svako po kamen da ponese gore, pa da dignemo nadmorsku visinu planine!

Ko odnese najveci kamen da dobije posebnu titulu na forumu  - Sizif '08  smartass

Може плишани меда, ал' да га запалимо на врху. ;D

Takodje. kad vec proshle godine niko nije lepo uslikao onu vatrenu povorku kad krenusmo na midzor, bar ove godine da iskoristimo masu (ako je bude) da na pravimo par brutalnih fotki, tipa da se rasporedimo tako da ispishemo neshto svojim debelim telima,...

• Author

Pa sta onda kazete za taj vikend 24/25.5?

Ja sam za... samo bih otprilike volela da znam ko bi ishao... guknite gospodo da vidimo da li treba da iznajmljujemo bus ili cemo se svi strpati u redovnu liniju za Vrnjacku Banju.

;D

To je taj vikend.

Slavimo "Dan mladosti" uz obavezan slet sve sa debelim telima.

Prvo cemo ispisati Tito na padini planine, a zatim i 42 u slavu Daglasa Adamsa. Nosorozi, peskiri, pionirske kape i marame, peskiri sa nosorozima i slikama marsala, nosorozi sa pionirskim maramama i kapama, nosorozi sa peskirima i svi zajedno rade slet na padini planine zvane Zeljin.

24-25 Maj je idealan datum, a ovo je moja vizija istog.

Sunce cemo docekati uz pesmu "Uz marsala Tita, junackoga sina", u horskoj izvedbi, slikacemo se u omladinsko udarnickim pozama, a zatim cemo recitovati Vogonsku poeziju dok svi ne popadamo u mukama... U nedostatku Vogonske poezije, moze neko odlomiti i komad knjige pa da ga procitamo...

Konkurs za najpogodniji odlomak je otvoren, sada!

:mrgreen:

Ја бих да будем, онда, плишани меда, ал' под условом да ме не запалите на врху. ;D

joj ja bih se tako rado obukao kao pionir...  ::crazy:

no svashta se moze improvizovati

ja idem 98%

u 2% spadaju slucajevi kao sto su lomljenje noge ili iznenadni poziv na bahame.