Posted April 18, 200618 yr Znachi hocemo da organizujemo jedan naprasan i veoma zachinjen roshtilj u subotu 22.04.2006 (da to je ova subota), akteri su svi klubputnikai, 13 tajlandjana, 3 shpanca i pridruzheni chlanovi. Inicijalna ideja je da se isti organizuje na gori frushkoj, u blizini neke strehe, tachnije kako je iva predlozhila u okruzhenju planinarskog doma. Druga ideja je da se roshtilj peche negde u gradu i onda da organizujemo jedenje u mom stanu u centru Novog Sada... Poenta je u jedenju roshtilja jer su tajlandjani vec mesec dana ovde i veoma im nedostaje ukus njihove domovine te iz tog razloga njima prepushtam kulinarsku kapicu. Ko nije spreman na ljuto neka ponese zashtitne naochari ili neki drugi vid zashtite E sad... Treba nam josh predloga. Ako neko ima vikendicu lichno cu se potruditi da postane jako voljen i poshtovan. Da vas chujem:? :-D
April 18, 200618 yr Nazalost mama je zapretila ukidanjem viza kartica pa cete biti uskraceni mog prisustva... Ali verujem da ce vam moj smeh biti negde u podsvesti... :-D Lepo se provedite!
April 18, 200618 yr Bolji predlog nije mogao biti,ali zasto u ovu subotu??? Lepo se vi provedite gde god "vatricu" zapalili.
April 18, 200618 yr Bolji predlog nije mogao biti,ali zasto u ovu subotu??? Lepo se vi provedite gde god "vatricu" zapalili. to je upravo bilo i moje pitanje... Ipak ovaj vikend je veliki svetac za pravoslavce i mnogi ce se razbezati kucama i kod rodbine... ostace samo NS-djani. Opet, s druge strane sledeci vikend je maraton i posle toga 1.maj pa posle toga... uf uf... A Tajlandjani idu nazad tek negde oko 20-tog maja... zashtoo bash ovaj weekend?
April 18, 200618 yr Mortam da se slozim sa devojkama. Zasto u OVU suotu? Praznik je, posti se, a nema sanse da samo gledam u to sto tajlandjani kuvaju To je preveliko iskusenje za mene.
April 18, 200618 yr Bolji predlog nije mogao biti,ali zasto u ovu subotu??? sad Lepo se vi provedite gde god "vatricu" zapalili. Uhhh, moram da kazem da se pridruzujem vapajima Ni meni ne lezi ova Subota...
April 18, 200618 yr Author Ova subota je bash iz tog razloga shto ne postoji ni jedan razlog za ne a sa tajlandjanima i shpancima cu se svakako videti pa ne mozemo da ne radimo nista.. Osim navedenih vapaja ne vidim drugi razlog da se to odgadja... E sad, naravno da mogu da odlozhim za neku narednu subotu ali svi znate kako to ide sa odlaganjem... Shtavishe, radicu na tome da se odlozhi te hajde da smislimo KOJA subota bi najvishe odgovarala... Gde, kako i zashto? A u ovu subotu kod mene u stanu tajlandska zakuska pa ko voli nek navrati
April 19, 200618 yr Pozdrav svima!!! Asocijacija za fortifikaciju (ekipa koja je organizovala setnju kroz podzemlje) organizuje posetu Vrdnicke kule u subotu, tako da ako ste zainteresovani, mozemo praviti roshtilj kod kule zajedno !!! Vidimo se?
April 19, 200618 yr Author Prijatelji ne tugujte i ne ochajavajte... Roshtilj ce biti odrzhan subote, leta gospodnjeg, maja shestog u mestu i vremenu toliko ne-egzaktnom da je prosto otvoreno za sve moguce kombinacije. Subote ove, stoji internacionalna zakuska kod mene u stanu. Tai kuhinja od srpskih sastojaka. Da vidimo kako to rade u jugo-istochnoj aziji Javite se na private ili icq ili poshaljite mejl za dodatne podatke. Vidimo se.
April 19, 200618 yr Djurdjevdan odgovara... Doci cu sa kumove slave a vi ce te bar ostaviti neko parcence da proam, bar malo :-D Ponedeljak je neradni dan koji verovatno mnogo vise lezi svima nego sadasnja subota, ali necu da unosim dodatnu pometnju, vidimo se...
April 20, 200618 yr cekaj, stani, a ko treba da kupi svo to meso? :-D evo ja se nudim da donesem zacin za rostiljsko meshano mleveno meso, lichno ga spravljam i nije shto je moj, al za pljeskavice stvarno je najbolji :da: heh
April 20, 200618 yr cekaj, stani, a ko treba da kupi svo to meso? Novi članovi foruma, naravno. Nisi čuo za izraz "novo meso"?
April 21, 200618 yr A u ovu subotu kod mene u stanu tajlandska zakuska pa ko voli nek navrati U koliko sati? Da li treba poneti neke rekvizite? Da li se nalazimo ispred crkve Imena Marijinog?
April 24, 200618 yr Author Ok, zakuska je prosla nesvakidashnje fonomanalno, jelo se ceo dan, ostavilo se gomilu prljavog posudja i jakih uspomena... 11 tajlandjana je pravilo tajlandsku hranu koje jos uvek osecam ukus, dvoje preslatkih shpanaca su pravili tortilje, a Luka je pravio dalmatinski rizhoto sa lignjama. O toj zakusci josh uvek se pricha. E sad... Ochekuje se par 3,71 puta bolja atmosfera na roshtilju u subotu (6. petog), tako da mislim da je pravo vreme da smishljamo lokaciju. De cemo?
April 24, 200618 yr Heh , ljudi, bice mi zao sto vam se necu pridruziti Kako ono kazu, slava mi :-D Mozda navrnem da vas obidjem, kad rodbina popada od aperitiva...