May 6, 200618 yr Joj ljudi, presesce mi slavski kolach od smejanja A druga VIP clana nisam ni video, iako sam cak i pod pritiskom obaveza jedenja slavskog rucka, i druzenja sa dragim mi strinama i tetkama, dojurio u sumu... Izgleda da je ipak bilo prekasno. Sve u svemu, moram da konstatujem da sve ide po planu,i cim budemo imali 500-tinak clanova, cela VIP vrhuska ce dolaziti dzipovima :-D
May 6, 200618 yr ja izvestavam da je danas dan sa najvise pojedenog mesa u mom zivotu, posto sam dva kompletna rostilj obroka krunisao ostacima (i to kakvim!!) slave, pa sam na svinjetinu i piletinu dodao i janjetinu.. razbi je bio na nivou, posteno smo se svi iznojili, a posebno zanimljivo je bilo vracanje kroz "novosadski saturday night fever" sa raznim oruzjima, od jojoja, preko ritualnih bodeza i lukova bez strela. (cak je neko doviknuo i hijavata - mozda prilika da promenim nick nego, falili su u tom dzipu telohranitelji, svasta moze da se desi u sumi
May 7, 200618 yr Poletarac, nisu falili telohranitelji. Mozda nemam frizuru kao oni, ali mi je zato konstitucija na mestu :-D. Takodje, sedeo sam na prednjem sedistu tog famoznog VIP dzipa, i morao sam svaki put da ustajem kada je neko izlazio. Dakle, sve je bilo sasvim dobro organizovano, tako da je g-din uvazeni predsednik bez ikakvih problema stigao na odrediste!!! Uh, al` tajlandjani sa`ranise rostilj .
May 7, 200618 yr A sto ga sa'ranishe, nego sto su posle opet bili gladni... poslali smo ih kuci za svaki slucaj da ne pocnu da brste Frushku Goru! Uh, dobro je! Taman sam se zabrinula za gospon' predsednik!
May 7, 200618 yr Author Shto je obrisan onaj post o drugu VIP chlanu i dzipu sa telohraniteljima shto postovashe panonski? Pre toga izbrisan je jedan moj post o pomenutom drugu VIP chlanu i ispitima... Ova cenzura mene podseca na jedan rezhim koji je ugushen krajem proshlog veka... Nadam se da niko na kraju nece zavrshiti u kakvoj jarugi A tajlandjani brste... Vala stvarno brste... Poslacu ja sve njih u onaj njihov Japan!
May 7, 200618 yr Za sve ima razloga druze Franzee, za sve ima razloga ! Cudni su putevi gospodnji, a i ko zna zasto je to dobro :-D
May 8, 200618 yr Danke Eto registrovah se i postavih 2gi post po redu postova Vido sam gandora... Jako chudno, ajmo ga skautovat i snjim roshtilj opichit!
May 8, 200618 yr Eeee! Pozdrav Ludom Sheshiru :-D Gandora sam locirao, pa cemo ici da ga nadjemo, al ne moze puno ljudi, ne bih da ga isprepadamo...
May 8, 200618 yr a meni jos uvek nije jasno ko je to....i necete da mi kazete....ahm,ahm.... :neznam: