Jump to content

Featured Replies

Joj ljudi, presesce mi slavski kolach od smejanja  :lol:

A druga VIP clana nisam ni video, iako sam cak i pod pritiskom obaveza jedenja slavskog rucka, i druzenja sa dragim mi strinama i tetkama, dojurio u sumu...  :cry22:

Izgleda da je ipak bilo prekasno.

Sve u svemu, moram da konstatujem da sve ide po planu,i cim budemo imali 500-tinak clanova, cela VIP vrhuska ce dolaziti dzipovima  :-D

:mrgreen:

ja izvestavam da je danas dan sa najvise pojedenog mesa u mom zivotu, posto sam dva kompletna rostilj obroka krunisao ostacima (i to kakvim!!) slave, pa sam na svinjetinu i piletinu dodao i janjetinu.. razbi je bio na nivou, posteno smo se svi iznojili, a posebno zanimljivo je bilo vracanje kroz "novosadski saturday night fever" sa raznim oruzjima, od jojoja, preko ritualnih bodeza i lukova bez strela.

(cak je neko doviknuo i hijavata - mozda  prilika da promenim nick :)

nego, falili su u tom dzipu telohranitelji, svasta moze da se desi u sumi :)

Poletarac, nisu falili telohranitelji. Mozda nemam frizuru kao oni, ali mi je zato konstitucija na mestu :-D. Takodje, sedeo sam na prednjem sedistu tog famoznog VIP dzipa, i morao sam svaki put da ustajem kada je neko izlazio. Dakle, sve je bilo sasvim dobro organizovano, tako da je g-din uvazeni predsednik bez ikakvih problema stigao na odrediste!!!

Uh, al` tajlandjani sa`ranise rostilj :dance:.

A sto ga sa'ranishe, nego sto su posle opet bili gladni... poslali smo ih kuci za svaki slucaj da ne pocnu da brste Frushku Goru!  :shockkk:

Uh, dobro je! Taman sam se zabrinula za gospon' predsednik!  :spot:

offtopic: uuu marina ala bezhish almighty lazaru po broju postova..  clap.gif' alt=':clap:'>

• Author

Shto je obrisan onaj post o drugu VIP chlanu i dzipu sa telohraniteljima shto postovashe panonski?

Pre toga izbrisan je jedan moj post o pomenutom drugu VIP chlanu i ispitima... Ova cenzura mene podseca na jedan rezhim koji je ugushen krajem proshlog veka... Nadam se da niko na kraju nece zavrshiti u kakvoj jarugi :)

A tajlandjani brste... Vala stvarno brste... Poslacu ja sve njih u onaj njihov Japan!  :lol:

Za sve ima razloga druze Franzee, za sve ima razloga !

Cudni su putevi gospodnji, a i ko zna zasto je to dobro  :-D

Eto registrovah se i postavih 2gi post po redu postova :D

Vido sam gandora... :shockkk: Jako chudno, ajmo ga skautovat i snjim roshtilj opichit!

Eeee!

Pozdrav Ludom Sheshiru  :-D

Gandora sam locirao, pa cemo ici da ga nadjemo, al ne moze puno ljudi, ne bih da ga isprepadamo...

Guest
This topic is now closed to further replies.