Jump to content

Featured Replies

Heh , ljudi, bice mi zao sto vam se necu pridruziti  :|

Mozda navrnem da vas obidjem

eto sad.. :|

navrati u prirodu..

(ja se iskreno nadam da ce biti u nekoj prirodi..)

ja svakako dolazim na rostilj. za sad imamo sladoled i hranu za macke. sta je s mesom?? hm, nadam se da se poletarci ne racunaju u zivinu :)

za sad imamo sladoled i hranu za macke. sta je s mesom?? hm, nadam se da se poletarci ne racunaju u zivinu :)

:lol:

Chicken_-_Cartoon_2.jpg

@bokonon, samo da se opet ne dash zbuniti pa da ne dodjesh

mislieci da je to neki ponocni roshtilj..

6 april. bas je bilo lepo 6 aprila, cudan zakasneli post :)

uvek sam govorio da je mermer zgodna podloga za rostilj. groblje je definitivno pogodak :)

^ good eye, poletarac

6 april i meni odgovara... dakle računajte na nas tj na mene
  • Author

Pa ne bi trebalo da se vrshi takva podela... :)

Znachi svi donose meso i pride po zhelji. Ja uvek ponesem neko povrce i majonez, eventualno pavlaku... Moramo naci kvalitetnu reshetku/reshetke!

ko daje meso, a ko samo dolazi i jede?

Mislim da se odgovor sam nameće, ako pažljivije pogledaš videćeš da pored imena ove whiskas stoji napisano "newbie" a isto vazhi i za icecream itd... šta bi bilo logičnije nego da broj postova odredi ko donosi meso, a ko jede? :)

moze, znachi, onaj koji ima najvishe postova, donosi meso..  :roll:

8-)

edit: i nisam ti ja OVA whiskas.. ja sam THE whiskas  :evil:

• Author
tamo neka whiskas' date=' nekakva whiskas, kojekakva whiskas, idi-mi-dodji-mi whiskas[/quote']

Je l' mogu ovde javno da umrem od smeha  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bokonone, kanda treba josh emotikona, nema ni jednog koji bash umire od smeha :)

Treba da stavimo onaj emotikon sto se valja po podu od smeha (moj omiljeni)  :-D

Elem... ja cu poneti i meso i moje omiljene plave patlidzane i mnogo raznih zacina i... ma sta god nadjem...

:-D

dobro, i gde je tacno mesto odrzavanja ove manifestacije?

u koliko sati.. kako da se do tamo dodje. itd itd..

jel ima organizovan prevoz..

jel se sluzi kafa u tour bus-u

itd itd..

Putnici cao,? :-D

ja sam novi clan i voleo bih da vas sve upoznam.Do sada nisam isao na backpacking putovanja, ali nameravam da to promenim.Dobro bi mi dosla vasa iskustva tako da se nadam da cu prisustvovati planiranom rostilju.Posto mi je ovo prvo druzenje sa vama ne bi skodilo da me posavetujete i po tom pitanju, sta da ponesem i slicno(hrana, pice)

Sto se tice putovanja imam gomilu pitanja, nadam se i vi strpljenja? ?:spot:

Pozdrav

dobro, i gde je tacno mesto odrzavanja ove manifestacije?

u koliko sati.. kako da se do tamo dodje. itd itd..

jel ima organizovan prevoz..

jel se sluzi kafa u tour bus-u

itd itd..

leo donesi sta god hocesh samo da je u jestivom stanju a ako nije u jestivom stanju mi cemo napraviti da bude! Ili da je u tekucem stanju!  :spot:

Marko dodji u NS, kod mene ima mesta da prespavash ako stignesh u petak, moja docimerka se ne buni dokle god govorimo na srpskom  :bang:

Okupljanje ce biti negde na Frushkoj gori, verovatno blizu nekog planinarskog doma da bi mogli da se sklonimo od kishe! Luka je izrazio zelju da kampuje pa tako da ce tu bitii jedan sator pa ko je voljan neka izvoli

Prigradski busevi za Frushku goru idu svakih pola sata iz grada tako kako god da okrenesh morash doci u NS!

Kafa... to cesh morati sam da ponesesh  :-D

Predlazem da to bude dom Zanatlija koji se nalazi pod Glavicom. On je stalno otvoren. To je dom u kojem je bilo okupljanje ST-a u oktobru proshle godine!

Da li neko ima neki drugi predlog?

Evo ja se još jednom prijavljujem da dolazim na roštilj... i da, kome god treba da prespava u NS, može kod mene.

Inače, mislim da je ok da bude kod doma pod Glavicom, taman odemo busom za Paragovo ili Popovicu (ko otoič) pa onda malo peške kroz šumicu i tu smo :)

U slučaju kiše ne treba previše računati na dom jer iako ima veliku trpezariju, subotom je ona obično puna planinara a nas će koliko vidim baš biti đumle, dakle ako hoćete tamo, moramo se najaviti telefonom. Da li je iko pogledao vremensku prognozu?

Guest
This topic is now closed to further replies.