Jump to content

Featured Replies

Nek si se ti nama vratio! A poshto si se vratio i raspricao ti obavi sve telefonske razgovore... znash da sam ja zauzeta zena!  :spot:

Mislim da nece biti kishe za vikend... a sto se tice planinara... the more the merrier!  :dance:

ja imam sator kod marine :)

tako da, ako postoji jos 2-4 duse koje bi se privalile u sator i posle asistirale oko vracanja satora u bocu, ovaj duha u torbu, a vi se javljajte.. (sator dokazano izdrzava dve cele noci irske kise, za fruskogorsku jos nema atest ;)

http://weather.yahoo.com/forecast/YIXX0006.html

sem ako "showers" ne znači "sunčano", onda možda i neće biti sunčano :)

nego, mnogi se od vas sećaju oktobarske terevenke u domu. Da zovem ja lepo sutra dotični dom pa da rezervišem? Hoćete li uopšte da noćimo na Friškoj gori? Roštilj je valjda preko dana, a šta uveče? Dom je idealan za sve vrste vannastavnih aktivnosti :)

Setite se velike trpezarije sa drugom Titom i razmislite dobro, ako ćemo zvati onda to treba već sutra :)

Yahoo laze grom ga spalio!!  :shockkk:

Ajde ti lepo zovi a mi cemo se skupiti. Ja sa mojom vrecom za spavanje mogu da spavam ispod stola odmah pored druga Tite!  :-D

Ipak sam pionir u dushi!  :spot:

Bus za Paragovo u 9:35 ili 11:15?

ili za popovicu u 10:40?

Zasto se ne raspitate za dom na Strazilovu ili Zmajevcu, na lepsim su mestima ( u sumi ), a nije tesko stici ?

:mrgreen:

• Author

Tajlandjani mi nisu jos odgovorili ali najverovatnije oni nece spavati tamo... Ali ja hocem  :banana:

Molim lepo... postrojavanje na Z. Stanici u 9:35

bus broj 72 za Paragovo

kome se malo duze spava autobus broj 74 za Popovicu u 10:40

Kome se ne dolazi na z. stanicu moze da uhvati ove buseve bilo gde na bulevaru...

Staju na svakoj stanici do mosta.

Ja imam ispit ujtru na koji moram da odem samo po neke informacije pa cu ja uhvatiti taj bus u 10:40 na bulevaru kod Naftagasove zgrade.

Posto ja ne znam gde je planinarski dom molila bih nekoga ko zna ili ko je raspolozen da se gubi samnom po Frushkoj gori da mi se pridruzi u navedenom terminu!

Kome nesto nije jasno neka mi se obrati!  :maddd:

:-D

sretoh danas par tajlandjana i kazu ce da dodju, ali nisu pominjali nikakvo spavanje.....ja dolazim...ali ne znam kada, a ni da li cu spavati.....ali verovatno necu.... :cry22:

kome se malo duze spava autobus broj 74 za Popovicu u 10:40

Ma ajde svi lepo da se nadjemo u subotu 10:30 na Ž. stanici u Novom Sadu. Jel može tako? Ako čekamo na Francija da napiše kada i kako, neće ništa biti od svega toga  :ll:

Ako čekamo na Francija da napi?e kada i kako, neće ni?ta biti od svega toga  :ll:

Dokazano teoretski i u praksi... kad n jednom tezi beskonacnosti ono uvek tezi beskonacnosti...

ja cu biti na bulevaru kod Naftagasove zgrade i cekati taj bus!

Vidimo se

odgovara skroz, samo cu vas zvati posto se ja pridruzujem posle podne imajte signal,

Nadam se da necete sve da pojedete clap.gif' alt=':clap:'>

Ali Nada umire poslednja :evil:

Imam pitanje, ko se bavi ovim smileima? :happyyy:

Znaci sutra.

Sa sobom poneti- sve sto mozete nositi, a jestivo je ili za pice.

Da li neko od vas svira gitaru?To bi bilo sjajno,ali i drugi instrumenti dolaze u obzir,osim koncertnog klavira, naravno :-D

Vidimo se...

odgovara skroz, samo cu vas zvati posto se ja pridruzujem posle podne imajte signal,

Nadam se da necete sve da pojedete clap.gif' alt=':clap:'>

Ali Nada umire poslednja :evil:

Imam pitanje, ko se bavi ovim smileima? :happyyy:

Nadaj se... a zbog te nade bolje ti je da ponesesh josh nesto sto moze da se baci na roshtilj pa cemo opet da palimo ...

kad smo kod paljenja roshtilja ocemo kupovati onaj ugalj za roshtilj?

Signal? cu da trcim po shumi da ga trazim ako ga nema!  :spot:

Imash neke smajlije da ih ubacim?  :party:

Da li neko od vas svira gitaru?To bi bilo sjajno,ali i drugi instrumenti dolaze u obzir,osim koncertnog klavira, naravno :-D

ali ali ali ali....  :cry22: ja hocu klaaaaaviiiirrrrr  :cry22:

@Franzee reci Tajlandjanima da dodju u 10:20, znash da uvek kasne ... i mnogo ih je pa dok se svi skupe...  :ll:

znachi u 10:30 na z. stanici..  :party:

ima li nekih posebnih zelja? ja cu kupiti luka.. i paradajza..

Marina i ja upadamo u taj famozni bus kod Naftagasove zgrade, ja cu kupiti lukac i rotkvice (da se zna ko je musko u kuci! :-)), a uopste najbolje da svako ponese ono shta hoce da jede i pije. Vidimo se

Travelersi, ne bih da ureknem, ali cula sam da ce sutra biti kise i propratnih efekata, pa sam htela to znanje da podelim sa vama. Da ne cuje Ilija Gromovnik, vezujem pertle naopako, izvrcem pecurke na klobuke i saljem sunce sunce sunce ;)

hvala jelo shto si nam poslala sunce..

ja se vratih kuci.. posle strahovite vozhnje jeep-om po shumi..  :shockkk:

nadasve zanimljivo..

hail to our chef marina.. (bar shto se tiche prve ture mesa)

Da ne zaboravimo da su nas od silne buke ucutkivali u autobusu i pretili sam sa onim cuvenim "nemoj sad ja da ti dodjem tamo gore"? :spot:

Guest
This topic is now closed to further replies.