Jump to content

Featured Replies

Posted

Ponukala me je ona tema o hiljaditom članu/članici, a i ovo lepo vreme danas -  baš sam se uželeo da se malo okupimo!

Dakle: subota, 19. april, noćno kuliranje na Petrovaradinskoj tvrđavi  i inicijacija novih članova u Klub!

U slučaju lošeg vremena - Gusan!

Ko može da dođe, mora da dođe. Ko ne može da dođe neka ne brine, biće ponovo. :)

Dogovoreno!

Vidimo se oko 21:00 kod sata na tvrdjavi... ako nismo kod sata prosetajte po tvrdjavi nacicete nas... najglasniji smo!

:hihi:

jest, pa da franci i mario opet kidaju glave ljudima onim frizbijem. rizik je veliki!  lol::

jest, pa da franci i mario opet kidaju glave ljudima onim frizbijem. rizik je veliki!  lol::

i onda se pitamo zashto nam se svi novi clanovi razbeze?

Zbog tvog dugackog jezika!

:maddd:

ma nije istinaaaa... franci i mario to nikad nikad nikad ne bi uradili...  :hihi:

vidimo se kod katedrale

;D

ja sam izgubio i frizbi i jojo... ali ne mari, naci cemo neko drvo da se dobacujemo ;)

ja sam izgubio i frizbi i jojo... ali ne mari, naci cemo neko drvo da se dobacujemo ;)

zar i jojo? :(

no, svidja mi se to petrovaradinsko okupljanje.. count me in.. ali ovoga puta bez apsinta :D

Ja odo` u Evropu za vikend, lepo se provedite...i otkinite koju glavu...

Skroz fino... Ali nikako da se javi neki novi chlan koga cemo da iniciramo iliti inicijalizujemo :)

I ja bih dosao na to okpljanje samo mi frku prave ispiti koju sada uveliko satiru nas novo pecene studente... Mada ako bude letnjih okupljanja onda postoji realna sansa da se i ja pridruzim ako mi kazete gde i kada.  :kamp:

stefane, upadas u tipicnu pocetnicku gresku ;D razumem frku sa ispitima, jutros sam imala jedan vrlo traumatican, a usmeni deo istog imam u utorak, ali bih da ti skrenem paznju da ce uvek biti NESTO, ako ne ispiti, bice predavanja, ako ne predavanja, bice seminarski rad, onda ces morati da pises diplomski, pa da trazis posao, pa da vodis dete u vrtic i tako dalje i tako dalje do u beskonacnost :D mi smo ti ovde putnici u dusi, bez obzira na to da li ima ispita ili ne. predlazem da ne cekas da nesto drugo prodje da bi nam se pridruzio, nego jednostavno dodji, za nesto sto ti je zanimljivo, i za neke super ljude koje mozes ovde da upoznas, izdvojiti pola dana ili dan vremena nikada ne moze biti mnogo  smartass

vidimo se sutra, meni ce trebati neki putnicki alkohol malo da se saberem od stresa :dance:

Eh, ko bi shvatio taj večiti izgovor sa ispitima... ma koliko da sam učio, ne sećam se da sam ikada učio CEO dan, pa da nemam vremena da izađem iz kuće. Štaviše, i kad je bila najveća frka sa ispitima, uvek sam mogao da odem negde na jedan dan. No dobro, možda drugi uče mnogo više od mene :) Mada, mislim da je stvar samo u fiks-ideji, ne u stvarnom nedostatku vremena :)

No kako sam shvatila Stefan je brucos i josh uvek nije pohvatao sve konce... ali ima vremena...

elem... ako ne pada kisha ja cu sutra oko 3 popodne stopom za Bg, ako bude padala kisa hvatam voz u 16:40. Ko hoce da mi se pridruzi... let me know...

E da, ako bude padala kisa neka neko rezervishe stolove u Gusanu... ustvari, mislim da ovog puta treba da rezervishemo Gusan

;D

Dobro moze biti da su ispiti delimicno izgovor ali elektronski fakultet je ipak elektronski... Elem cim budem u mogucnosti pridruzicu se :kamp:

a sta si ti mislio da smo mi ovde?

upoznala sam gomilu ljudi sa ovog sajta i niko nije bio sa turizmologije... cak ni sa geografije...

sve sami elektrasi, arhitekte, poljoprivrednici, saobracajci, matematicari, informaticari, jezicari, psiholozi, medicinari... tako da nemoj vishe da se izvlacis na ispite