Jump to content

Featured Replies

ipak i ja dolazim. uz malo srece cu doci do frizbija, trenutno su zarobljeni na mestu kome nemam pristup, da ne objasnjavam sad ::crazy:

nego, al ste konfuzni bre, citam da vidim kad je okupljanje, u prvom postu pise u 19, a zatim marina kaze "dogovoreno, vidimo se u 21" lol::

eh stefane, ja evo imam ispit u nedelju u 10 ujuto (da, postoje i takvi profesori kojima je lakshe nedeljom da rade) pa cu ipak doci.. a i par sati na svezhem vazduhu ti samo mozhe prijati..

a chivitli, koliko ja znam opkupljanje i jeste u 21h, dakle 9

Chi, zar nije uvek bilo kako Marina kaze?

;D

e da, cisto da znate da cu nekom da se uvalim na gajbu, jos uvek ne znam ko je zrtva ;D

uh, svom srecom ne zivim vishe u NS-u

:hihi:

• 1 month later...

Gorska sluzba clap.gif' alt=':clap:'>

I, jel bilo?? I 'otje li biti opet??

Ja sam "delimicno" nov clan , i dosh'o bi' ak bude opet... flowers::  Jel smem? ...

....ne smem??:( 

lol::

Bilo je... i od novih clanova se pojavio... hmmm, cek da vidim... niko  :o

I tako smo se mi, stari clanovi lepo siti ispricali, pevali, igrali frizbija, pili sa nekim Islandjanima, jednom Rumunkom, Nemicom, Portugalcem i Holandjaninom... bilo nam je lepo.

A vi novi clanovi, uskacite u neku akciju. Bice nesto preko leta...

Ili to ili lepo pozovete nas "stare clanove" na okupljanje, akciju koju smislite ili nesto slicno, i mi dodjemo, jer pozive ne odbijamo.  ;D

:mrgreen:

Ok drugari, ja sam za! :)

Ajde ako je jos neko od novih clanova raspolozen nek se javi ovde... pijjj

S obzirom da sam pobrkao ona CS i ova KPS okupljanja, recimo da sam i ja nov clan.

Tako da sam u igri za bilo kakve aktivnosti.  ::artist:zvizhdserenade:pivoooo::eat::kamp::maddd: