Jump to content

Featured Replies

Posted

ZANIMA ME!

Hocu da idem u kamp ove godine, a u poslednje vreme sam opterecen exitom pa ako bi neko mogao... :mah:

Idi u kamp, ja sam iako zivim u Novom Sadu tamo provodio gomilu vremena. Josh ako se zadesish "nultog" dana Exita u kampu....

Ove godine planiraju koliko sam chuo da kamp traje josh duze...

• Author

yeah..

ja sam inace sa ortakom prosle godine preskocio ogradu kampa  :LOLLL:

Ja sam bio prosle godine i bilo je EXTRA. Ljudi su super, provod odlican a organizacija zadovoljavajuca. Mnogo stranaca koji su vrlo komunikativni tako da i ako odes sam neci ti biti dosadno jer ces vec prvog dana upoznati nekog. Obrati paznju na cuveno vristanje u kampu... Shvatices kada odes. Sto se same organizacije tice na solidnom je nivou. Sve je ogradjeno, imaju obezbedjenje koje ne pusta nikog bez narukvice, uglavnom... i muriju koja jednom do dva puta dnevno samo prodje glanom stazom i ne dira nikoga. Dzaba internet tako mozes odmah podeliti svoja iskustva sa nama. Najveca mana kampa su WC-i (toy-toy ili tako nesto) i tusevi na kojima su ogromni redovi i slab pritisak. Mada celokupni dozivljaj+ljubazno osoblje+ ludi stranci+mnogo piva=EXTRA ZABAVA uz nekoliko sitnih  nedostataka.   PREPORUCUJEM KAMP :kamp: