Jump to content

Featured Replies

Posted

Znam da vec postoji tema RANAC ili tome slicno ali stara je skoro dve godine. Interesuje me koji ranac da kupim odnosno koji proizvodjac se izdvaja od ostalih i zasto? Na sta treba da obratim paznju kada kupujem ranac, sta je presudno i normalno sve sto vam padne napamet vi napisite bicu veoma zahvalan. Sto se cene tice idom do 5000din. Normalno opisi skupljih ranceva nisu na odmet jer zelim da kupim jedan ali za duze vreme. :kamp:

• Author

Jos neki savet, onako uopsteno bez obzira na cenu? :kamp:

U Intersportu u NS ima po toj ceni samo ranceva od 45 l (ako se nesto poslednjih dana nije promenilo). Zna li neko kakva je situacija u BG i da li ima jos prodavnica osim u Mercatoru?

J vido neki u Nisu u Merkatoru  ... McKinli .... za 4500 din ... i cini mi se da ima bar 60 litara ... mada ... mozda gresim ... mozda je i manji! Ako treba mogu da odem da proverim!

• Author

Isti sam i ja video u Merkatoru i slican u jednoj radnjici MICKO u hali Cair ali oni meni deluju isto a cena je za dobrih dve hiljade razlicita pa zato bi mi odgovarao savet nekog iskusnijeg od mene na ovom polju... :kamp:

• Author
:dance: Naso sam ranac na Niskom buvljaku za oko 2000 din 50L. Nije neki kvalitet (cini mi se) ali obzirom da ima metalna ojacanja mozda se i isplati za neko vreme. Takodje bih da pomenem da sam nasao i baterije oveceg kalibr. Drug i ja smo za 200din (ukupno) uzeli 7 baterija na 12 volti od 1.5Ah. Uz neke sitne dodatke eto je lampa za celu noc i jace. Ako ste u prolazu subotom ili nedeljom svrti te na buvljak sigurno ce te naci nesto korisno sto se moze iskoristiti u prirodi ili uopst. :kamp:

J vido neki u Nisu u Merkatoru  ... McKinli .... za 4500 din ... i cini mi se da ima bar 60 litara ... mada ... mozda gresim ... mozda je i manji! Ako treba mogu da odem da proverim!

Da, da, to je trenutno tako, sada su na popustu 75L > 6500 din , 45L > 4500 din. Hteo sam da vristim pre jedno 2 nedelje. Gledam fin ranac, najveci koji imaju, dobar, ni sirok ni tesan taman za moja ledja kad ono 12500. : /

ps.verovatno je bolje ako nadjete nekog da vam iz Sofie dovuce Tashev, ali ne iz metroa, tu imaju po par komada i to kad imaju nego lepo odete na zvanican sajt pogledate, zamolite da vam posalju cenovnik i onda lepo potrazite nekog dobrovoljca ;)

Osime stenate koja ima sve zivo i manje zivo od opreme imate takdje i sajt www.tashev.bg ,doduse engleska verzija ne radi ali i na bugarskom nije muka da se snadjete. Sto se tice sitnije opreme tu su cene postavljene (recimo super letnja vreca je 70leva-2lev=1evro a zimska za 4 godisnja doba je cirka 72evra )

• 1 month later...

Jos sutra u Intersportu u NS daju popust od 20% za svaki racun iznad 3.000 din. Inace, ima odlicnih ranaca od 65 l na akciji po ceni od 5100 din - 20%= oko 3900 din ili od 75 l -6300 din-20% oko 5100 din, sto su dobre cene. Ja sam kupio jedan, rekli su da popust vazi jos sutra!

Pozdrav za sve raspolozene putnike ;)

Ovako, evo vratih se ja posle sto godina :) I treba mi info... U planu mi je da pazarim jedan ranac za sebe,od 45 do 60 litara, ali trazim nesto do 50 eur. Ima li iko ideju gde bih mogao da nadjem takav ranac?? :)  Da nema mozhda na BG sajmu? il gde? U obzir dolaze i polovni rancevi, tako da ako neko od vas ima neki za prodaju, nek kazhe odmah sada odmah, to bi mozhda bilo i najbolje reshenje trenutno ;)

Nisam josh uvek otishao u Intersport u merkatoru ovve godine al zadnji put kad sam bio, cene i nisu bile bash wepe, i  nije bilo mckinley-a :102:

• 2 weeks later...

Na ovo sam naleteo negde na netu:

"Kompletna ponuda Tashev ranceva u prodavnici Magnum u Novom Sad-u.

Tel: 021/6611-900"

Jel bio neko tamo???

Na ovo sam naleteo negde na netu:

"Kompletna ponuda Tashev ranceva u prodavnici Magnum u Novom Sad-u.

Tel: 021/6611-900"

Jel bio neko tamo???

Ta prodavnica mi je iza coska. Idem bas sutra da vidim. Inace prodaju ribolovacku i lovacku opremu... i imali su dobrih pantalona i jakni...

:mrgreen:

Super, ajd javi shta si video, ima li neshto stho vredi kupiti ;)

Malopre naleteh i na njihov sajt, i cene mi se bash i ne svidjaju  al ajd shta da se radi sad.. :)