Jump to content

Featured Replies

Posted

Ne znam da li izašle iz mode :P, ili je neka druga fora, uglavnom nigde ih nema u poslednje vreme. Zimus sam se tešio da im nije sezona, a sad sam se već ozbiljno zabrinuo. Danas smo obišli sve moguće garderobne dućane po Šapcu, i našao sam jedne jedine, koje mi se, uzgred, ne dopadaju.

Ljudi, pomažite. Je l ih neko viđao ? Gde ? Po mogućstvu sa jednim parom rajsfešlusa (ove koje sam našao su sa dva), i sa sitnijim drškama od rajsfešlusa, da ne žulja pri spavanju.

Мислим да сам нешто такво видео на Базару на Бгд Сајму, ал' не знам да л' беше ове или прошле дине.

ako mislis na pantalone sa zip-off nogavicama (rajsferslusom ih pretvoris u bermude), ja kupio u devetki (savska ulica u beogradu) pre mesec dana.

pogledaj  na www.devetka.com, ali u radnji imaju mnogo vise stvari nego sto na sajtu pise...

• Author

Hvala na obaveštenju, ali, pravo da ti kažem, neću ni pogledati. Iz principa, jer se lik koji stoji iza te firme svojevremeno dosta bezobrazno reklamirao na freebiking mejling listi (ili je bar pokušavao da se reklamira, pa smo ga žešće iznapušavali).

• 2 weeks later...

Imaju u Intersportu u Merkatoru u Bg-u. Sa jednim parom rajsfeslusa su, a imaju cak i u dva nivoa da se skidaju nogavice, tj. da napravis ili sorc ili tri cetvrt pantalone. Imaju naravno i one sa jednim 'nivoom'. Od poliamida su (sta mu je to?) sa nekim sistemom za odvodjenje isparenja. Cena prava sitnica - 3400.

• 4 weeks later...

Ja nasao na pijaci kod prodavaca odece, nisu lose za 500din.. Bas sam takve trazio za pohode  :kamp: Imaju podosta dzepova, oko struka su lastih ali moze (a mislim da nikome nece trebati) da se stavi i kajs. Od poliestera su, tanke, veoma lagane, na nogavicama imaju steznike koji su super za protivu krpelja i ostalih gamadi koje mogu odatle da udju.

Pise da su kineske, znaci mogu se naci i u kineskim radnjama.

Ako se nekom svidja opis moze da potrazi.

Pozdrav svima!

• 4 weeks later...

Kupih danas pantalone sa jednim stepenom deinstalacije u Time-Out-u... Cena, nesto preko 2000 dinara. Dizajn ok, imaju dovoljno dzepova da pocnem da ih smatram odevnim predmetom, a materijal fini... dok su nove mogu da se nose i u nekoj kulturnoj kombinaciji... + uz njih se dobijaju rezervna dugmad  ;D

:mrgreen:

McKinley u Merkatorima tj u Intersportu ima za cirka 1150. Na snizenju je njihova roba (McKinley) do 13.7.

Pazarih jedne u Nisu i mogu reci da sam prezadovoljan. Jedino mi smeta cinjenica da zbog moje visine su mi malko duze  :bag:

Takvih pantalona sa nogavicama koje se skidaju ima kod Kineza uvek:)

Bash sam planirao da uzmem jedne, chak sam nashao za 400 dinara ovde kod lokalnih Kineza:)

@Spartak

Meni smeta cinjenica da zbog moje visine mi pojedine izgledaju kao shorc :)

Imam jedne kineske... tacnije, imao sam :)

Sad ne moze da im se montira jedna nogavica a jedan drugi rajsferslus im se raspao, pa ih koristim samo kad farbam nesto ili fizikalisem... koliko sam ih platio, toliko su i trajale (citaj 3 meseca).

Ako razmisljate tom logikom da kupujete jeftino, idite u neki second-hand... tamo su stvari bar kvalitetne.

:mrgreen:

Pa jes' , kvalitet im i nije bash jacha strana... ali ima i izuzetaka, ja sam jedne takve kineske nosio cele dve godine, i na kraju su zavrsile kao pantalone za fizikalisanje takodje :)

A evo jedne upravo sad nosim, mada im se jedan rajsfeslus pokvario pa sam tu nogavicu negde i zagubio xD

Ma u svakom sluchaju mogu da posluzhe :)